Udržitelnost v předjížděcím pruhu

30. ledna 2017, 17:49

V rodinném podniku Banner jde úspěch ruku v ruce se zodpovědností: Téměř 100% recyklace olověných baterií je nádherný příklad toho, že udržitelnost a ochrana životního prostředí mohou existovat v jednom podniku. Přehled nejdůležitějších faktů ze zprávy o udržitelnosti společnosti Banner.

Udržitelnost a ochrana životního prostředí jsou již mnoho let důležitou součástí filosofie společnosti a stanou se součástí početných opatření v různých oblastech. Zpráva společnosti Banner o udržitelnosti, která byla nedávno prezentována, shrnuje poprvé všechny snahy a nabízí přehled o všech základních otázkách ve znamení podnikatelské odpovědnosti.

OCHRANA KLIMATU A ZDROJŮ

Společnost Banner podporuje úsporu jak pohonných hmot, tak snížení emisí CO2 svou inovativní technologií EFB a AGM. Pomocí mikro hybridních pohonů, popřípadě aplikací start/stop přispěla společnost Banner v obchodním roce 2014/15 k úspoře 35 miliónů litrů paliva a ke snížení emisí CO2 o 85.000 tun. V obchodním roce 2020/21 by se úspory měly zdvojnásobit.

1

KVALITA JAKO FAKTOR UDRŽITELNOSTI

Výrobky společnosti Banner jsou vyráběny podle nejvyšších kritérií kvality, abychom chránili zdroje naší planety. Nárok na kvalitu společnosti Banner se odráží v certifikaci ISO 9001:2008 a ISO/TS 16949:2009 a v obzvlášť nízkém podílu reklamací a zmetků.

PROGRESIVNÍ SLUŽBY

Krátkodobý a dlouhodobý pronájem průmyslových baterií, který společnost nabízí, pomáhá šetřit zdroje. Nejnovější technologie nabíjení a konstrukce baterií pomáhají našim zákazníkům pracovat s úsporou energie a sníženými emisemi. Náš servis náhradních dílů předchází opotřebení, nabízí bezpečnost a zajišťuje spolehlivost.

UZAVŘENÝ OKRUH RECYKLACE

Výroba olověných baterií se vyznačuje nepřekonatelným okruhem recyklace s účinností téměř 100% znovu použitých materiálů, kterou žádný jiný výrobek nedosáhne. Jen v samotném Rakousku společnost Banner v posledních 20 letech sebrala 15 miliónů spotřebovaných automobilových baterií společně se společností Umweltforum Starterbatterien (UFS) a předala je k odborné recyklaci. Celkem v našem výrobním procesu používáme téměř 98% recyklovaného olova. Také pouzdra baterií, která u nás vyrábíme, jsou z 80% z recyklovaného polypropylénu. Sebraná kyselina sírová ze starých baterií se zpracovává na síran sodný, který je důležitou součástí pracích prostředků a skla.

2

Související články

Problémy při startování?
Problémy při startování?

Snad každý již někdy zažil situaci, kdy motor ne a ne naskočit. Takovéto nepříjemnosti bývají často způsobeny elektrickým systémem, protože baterie, startér nebo generátor selže. Banner přináší cenné tipy, co dělat v této situaci:

Baterie START/STOP: Správné načtení a registrace
Baterie START/STOP: Správné načtení a registrace

Informace, na co musíte dávat pozor při načtení a registraci baterií start/stop v moderních automobilech Vám přináší “ Rádce Banner“. Časté vypínání a nové spouštění motoru v kombinaci se stoupající potřebou energie v důsledku použití komfortních doplňků, jako jsou vyhřívaná sedadla, navigační systém atd., vystavují baterie start/stop vysokému zatížení. Z tohoto důvodu výrobci automobilů vyvinuli […]

Profesionální startovací zařízení a nejmodernější nabíječky
Profesionální startovací zařízení a nejmodernější nabíječky

Banner představuje dvě novinky. Lithiové pomocné startovací zařízení Banner Jump Starter a nabíječky Banner Accucharger. Pomocné lithiové startovací zařízení s ultrakompaktním designem je asi o 80% lehčí než běžná zařízení s olověnými akumulátory a lze jej použít do -20°C. Pomocná lithiová startovací zařízení navíc bodují svou malou hodnotou samovolného vybíjení a schopností rychlého nabití ve […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!