Nová pneumatika Firestone Vanhawk 2

13. února 2017, 13:59

Firestone má pochopení pro majitele i řidiče lehkých užitkových vozů, kteří musí být připraveni na plnění nejrůznějších úkolů, při nichž absolvují krátké jízdy s častým zastavováním, překonávání delších vzdáleností, doručování zásilek v popojíždějící dopravě a neustálé manévrování v každodenním provozu.

Pro tento druh náročné dopravy jsou zapotřebí pneumatiky, které poskytují vynikající hospodárnost a přilnavost na mokru a jsou nadány odolností pro intenzivní každodenní provoz. Firestone proto vyvinul novou generaci pneumatiky Vanhawk 2, která umožňuje odvádět spolehlivou práci včas a hospodárně.

Odolná a všestranná

Pneumatika Vanhawk 2 si zachovává proslulou odolnost a dlouhou životnost pneumatik Vanhawk, což jsou dva z hlavních důvodů, proč těmto pneumatikám zůstávají věrni provozovatelé lehkých užitkových vozů. K těmto vlastnostem navíc přidává výrazně vylepšenou ovladatelnost na mokru a vyšší hospodárnost.

Výsledkem je odolná všestranná pneumatika pro lehké užitkové vozy, která poskytuje řidiči pocit naprosté jistoty v jakýchkoli podmínkách.

Inženýři značky Firestone zvýšili výkony pneumatiky Vanhawk 2 následovně:

  • Modernizovaný dezén umožňuje dosažení hodnocení B na informačním štítku EU pro pneumatiky (nejvyšší hodnocení je A, nejnižší G) v disciplíně přilnavost na mokru. Většina ostatních pneumatik pro lehká užitková vozidla se ani zdaleka nepřibližuje této úrovni ovladatelnosti za deštivého počasí.
  • Optimalizace běhounu a složení směsi přinesla výrazné snížení valivého odporu pneumatiky (hodnocení C na informačním štítku EU pro pneumatiky u všech nabízených rozměrů), které přispívá ke snížení spotřeby paliva a emisí oxidu uhličitého.
  • A navíc jsou zachovány tradiční přednosti v podobě odolné konstrukce pneumatik Vanhawk a dlouhé životnosti. Pneumatika Vanhawk 2 odolá všem nástrahám intenzivního každodenního provozu lehkého užitkového vozidla a po dlouhou dobu poskytuje vysoké výkony.

Majitelé lehkých užitkových vozů vědí, že všechny úkoly je nutné splnit dobře. S odolnou a všestrannou novou pneumatikou Firestone Vanhawk 2 je už polovina práce hotová!

Pneumatiku Firestone Vanhawk 2 nyní nabízejí renomovaní prodejci pneumatik po celé Evropě v 20 oblíbených rozměrech a od druhé poloviny letošního roku bude k dispozici ve 2 dalších rozměrech.

Související články

Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h
Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h

Společnost Corporation (Bridgestone) bude dodávat pneumatiky POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) a TURANZA T005 RFT pro standardní výbavu modelu Lexus LC500/LC500h, nového luxusního kupé, které bude uvedeno na trh v roce 2017.

Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati
Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati

Společnost Maserati vybrala pneumatiky Bridgestone pro nový model Levante, historicky první SUV této luxusní značky. SUV s pohonem všech kol začalo vyjíždět z bran závodu Mirafiori nedaleko Turína v květnu 2016 na pneumatikách Bridgestone Dueler H/P Sport s rozměrem 255/60 R 18 108W. Bridgestone vyvinul pneumatiku Dueler H/P Sport speciálně pro moderní vysokovýkonná SUV. Konstrukce […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!