Hengst obdržel od GM ocenění Dodavatel roku 2016

10. dubna 2017, 10:39

Velká pocta pro Hengst Filtration: Muenster – společnost založená Hengstem byla oceněna titulem „GM Supplier of the Year“ již podruhé. General Motors, jedna z největších společností automobilového průmyslu, udělila toto pro dodavatele významné ocenění 31. března v Orlandu na Floridě.

Rozhodnutí managmentu GM pro HENGST bylo jednomyslné, přičemž vedení vybíralo z více než 20.000 dodavatelů. Letos se jednalo již o 25. výročí udílení ceny, kterou převzali Olaf Ley, Group Director Sales OE Passenger Cars a Howard Boyer, CEO of Hengst of North America, Inc.

GM ocenila dodavatele za vysokou úroveň kvality, optimalizaci nákladů, za podporu a inovaci v rozvojových projektech. Díly vyvinuté a vyrobené Hengstem jsou extrémně kompaktní moduly s vysokou mírou funkční integrace, a lze je nalézt v modelech Opel Astra, Insignia, Cascada, Mokka a Adam stejně jako v Chevroletu Cruze a Trax.

Související články

Téma: Postarejte se o čistý vzduch ve vozidle – kabinové filtry Hengst
Téma: Postarejte se o čistý vzduch ve vozidle – kabinové filtry Hengst

Filtry používané v automobilech jsou navrženy tak, aby nejen chránily motor, ale také zdraví a komfort řidiče a cestujících. Tento úkol splní jen ty nejlepší kabinové filtry. Podívejme se nyní na tuto problematiku podrobněji.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!