Nová řada pokovených brzdových kotoučů od Delphi

21. dubna 2017, 12:28

Společnost Delphi uvedla novou řadu pokovených brzdových kotoučů. Jejich speciální antikorozní povrch ze zinkových šupinek poskytuje optimální ochranu proti korozi. Tato řada nabízí také dokonalejší, kosmeticky líbivý vzhled.

„Tyto kotouče vyrábíme podle týchž náročných OE specifikací jako naše ostatní řady brzdových kotoučů, nicméně rozdíl spočívá právě v jejich pokovení,“ vysvětluje Katrina Hales, vedoucí divize společnosti Delphi Product and Service Solutions. „Naše pokovené kotouče jsou rovnoměrně postřikovány k životnímu prostředí ohleduplným povlakem Geomet, založeným na vodě, stříbru a šupinkách zinku. Pro dokonalou ochranu pokovujeme celý povrch kotouče včetně náboje, vnějšího okraje, vnitřních kanálků a třecího povrchu. To na rozdíl od dílů chráněných olejovou lázní nebo chráněných jen částečně zvyšuje odolnost proti korozi.“

Toto pokovení dosahuje odolnosti proti solnému postřiku až 240 hodin ve srovnání s méně než 100 hodinami u většiny částečně chráněných kotoučů. Další výhodu ocení mechanici, protože kotouče mohou instalovat přímo tak, jak je vyjmou z obalu. To protože na nich není žádný olej, který by bylo nutné odstranit. Díky tomu je instalace kotoučů rychlejší a čistší. Pevný povlak z Geometu na montážní ploše náboje také usnadňuje výměnu: protože bude méně zkorodován, bude uložení mezi nábojem a kotoučem snadněji rozebíratelné.

„Se svou více než 80letou zkušeností v oblasti brzd společnost Delphi rozumí jejich technologii a může své zkušenosti a dovednosti předávat dílnám. Šetří tím jejich čas potřebný na servis a také pomáhá zvyšovat rentabilitu,“ dodává Katrina Hales. „Protože klíčem k úspěšnému servisu brzd je rychlá instalace odpovídající OE standardům, jsou produkty Delphi jasnou volbou. Naše pokovené kotouče mechanikům umožňují, aby je vybalovali a instalovali rychleji než dosud. A protože kotouče jsou vyráběny tak, aby odpovídaly svým OE ekvivalentům, mohou je mechanici instalovat s důvěrou a s bezpečným vědomím, že budou mít spokojené zákazníky s pěkně vypadajícími a perfektně fungujícími brzdami.“

Mnohé z pokovených kotoučů společnosti Delphi mají další prvky, jako například vysoký obsah uhlíku, příčné vrtání, zakloněné kanálky a stavicí šrouby, jako je to u ekvivalentů OE. Řada zahrnuje více než 1.700 dílů, pokrývajících 92 procent evropského automobilního parku. Společnost Delphi během příštích 12 měsíců toto pokrytí určitě rozšíří a pro rozšíření nabídky bude nabízet také plnou řadu běžných brzdových kotoučů.

Související články

Brzdové destičky bez obsahu mědi od Delphi
Brzdové destičky bez obsahu mědi od Delphi

Brzdové destičky ohleduplné k životnímu prostředí pokrývají 95% aplikací pro evropské a asijské automobily a nabízejí až o více než 30% vyšší životnost.

Diagnostické testery Delphi a levné napodobeniny
Diagnostické testery Delphi a levné napodobeniny

Delphi se ostře vymezuje proti levným padělkům svých testerů, které mohou poškodit dobré image značky. Neoriginální výrobky se mohou výrazně odlišovat funkčností a kvalitou od originálu. V extrémních případech může dokonce dojít k poškození řídící jednotky ECU diagnostikovaného auta.

300 novinek od Delphi
300 novinek od Delphi

V prosinci firma Delphi Product & Service Solutions představila více než 300 nových produktů určených pro aftermarketový trh s náhradními díly. Delphi Product & Service Solutions oznámila rozšíření své nabídky pro trh s náhradními díly o 319 nových položek. Jen v roce 2016 Delphi uvedla na trh více než 1.220 nových referencí. Novinky v nabídce […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!