Nová značka repasovaných dílů Ditermann

24. dubna 2017, 14:05

Od května se na trhu objeví nové, profesionálně repasované díly – Ditermann. Na začátku bude možné pod touto značkou koupit továrně repasované kompresory klimatizace. Produkty bude možno zakoupit v prodejní síti firmy Inter Cars.

Pod novou značkou Ditermann najdete výrobky vysoké kvality za rozumnou cenu. Výrobky podléhají profesionální repasi v továrně Lauber v Słupsku.

„Kompresor po tovární repasi je plně funkční díl, připravený k okamžité montáži. Naše firma repasuje pouze kompresory uznávaných originálních výrobců, a proto jsme si po repasi jisti jeho kvalitou a poskytujeme na něj plnohodnotnou záruku,“ řekl Dawid Kowalewicz, výrobní ředitel v słupské továrně Lauber.

Kompresory, které v krabici dorazí zákazníků, jsou již napuštěné olejem a připraveny k montáži. Výrobce na díly poskytuje dvouletou záruku.

Nejpopulárnější reference a převodníky najdete v tabulce XLS.

Související články

Vstřikovače Common Rail – podívejte se na jejich konstrukci
Vstřikovače Common Rail – podívejte se na jejich konstrukci

Technologie Common Rail (CR) dobyla svět již před několika lety. Dnes je těžké najít auto s dieselovým motorem, který je vybaveno jiným systémem vstřikování paliva. Klíčem ke správné práci pohonné jednotky jsou fungující vstřikovače CR.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!