LIQUI MOLY partnerem MS v hokeji

24. dubna 2017, 17:13

Velké finále pro rozsáhlé působení značky LIQUI MOLY v zimních sportech. Německý specialista na oleje je oficiálním sponzorem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2017. Bude se konat v květnu v Německu a Francii.

Mistrovství světa se účastní týmy všech severoevropských zemí a navíc ještě šest mužstev z východní Evropy a také Francie, Itálie a Švýcarska. „Rusko je náš zdaleka největší exportní trh a Severní Amerika je pro nás trhem, na kterém chceme silně růst a vidíme v něm obrovský potenciál,“ dodal marketingový ředitel. A ve všech těchto zemích je lední hokej velmi populární anebo národní sport.

Boje o titul, které se konaly v Rusku v roce 2016, sledovalo na stadionech téměř 420.000 diváků. Televizní přenosy ve 167 zemích přinesly pořadatelům sledovatelnost téměř 1,3 miliard televizních diváků. Během Mistrovství světa 2010, které se naposledy konalo v Německu, prošlo branami stadionů téměř 550.000 návštěvníků.

Firemní logo bude v obou hokejových halách Mistrovství světa v Kolíně nad Rýnem a Paříži umístěné na mantinelu za brankou, tedy v oblasti, která je důležitá pro záběry televizních kamer, na veškerých oficiálních tiskovinách a prezentačních stěnách a také v reklamních šotech na stadionových kostkách.

Turnaj, který se koná od 5. do 21. května v Německu a Francii, rozšiřuje a zakončuje několikamilionový sponzorský balíček společnosti LIQUI MOLY pro zimní sporty. Doposud zahrnoval mezinárodní zápasy v jiných disciplínách v Evropě, Severní Americe a Asii. „Miliony diváků se tímto způsobem seznámí se značkou LIQUI MOLY, čehož bychom naším působením v motoristickém sportu nedosáhli,“ doplnil Peter Baumann.

Související články

LIQUI MOLY zažil rekordní měsíc
LIQUI MOLY zažil rekordní měsíc

Poslední rekordní měsíc firma nezaznamenala tak dávno. Již v loňském listopadu dosáhl obrat společnosti LIQUI MOLY dosud nejvyšší hodnoty 45,5 milionu eur. Březen překonal starý rekord o 8 procent. Tento pozitivní trend se nese celým kvartálem. S obratem 126,1 milionu eur a nárůstem o 11 procent ve srovnání s prvními třemi měsíci loňského roku to […]

Liqui Moly zůstává nejoblíbenější značkou oleje v Německu
Liqui Moly zůstává nejoblíbenější značkou oleje v Německu

Čtyři ankety, čtyři tituly, jedna série: LIQUI MOLY je v Německu nejoblíbenější značkou oleje. Stejně jako v předchozích letech se čtenáři čtyř velkých německých automagazínů rozhodli v anketě o nejlepší značku oleje pro LIQUI MOLY. 

Nová generace motorových olejů LIQUI MOLY
Nová generace motorových olejů LIQUI MOLY

Stále efektivnější motory vyžadují stále efektivnější motorové oleje. Proto nyní německý specialista na oleje a aditiva, společnost LIQUI MOLY, uvádí na trh dva motorové oleje, které splňují nejnovější požadavky značek BMW a Volkswagen: Top Tec 6100 a Top Tec 6200. Představují generační skok v technologii motorových olejů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!