Valeo rozšiřuje nabídku elektronického ovládání oken

25. dubna 2017, 14:52

Vývoj řady mechanizmů ovládání oken je výsledkem nové strategie – „Svěřte se odborníkovi“. Úkolem specialisty není dodávat pouze zboží, ale především komplexní řešení. Proto největší jednorázové rozšíření nabídky Valeo v tomto smyslu zahrnuje tři hlavní druhy mechanizmů: s jednou a dvěma linkami a nůžkový, což zajišťuje pokrytí evropského vozového parku až do 80 procent.

Novinky zahrnují:

Reference určené pro oblíbené osobní automobily jako Opel Astra H (2004>2011), Nissan Juke (2010>) a Hyundai i30 první generace (2007>2015) a pro nákladní vozidla jako Fiat Doblo (2010>) a Opel Combo (2011>). Reference určené do novějších modelů s velkým prodejním potenciálem díky popularitě: nejnovější generace Peugeotu 208 (2012>), Fordu B-Max (2012>) a Mazdy CX-5 (2012>)

Ke každé referenci z této produktové řady jsou vždy dostupné kompletní technické informace v katalogu TecDoc, montážní návod v krabici a instruktážní film na YouTube dostupný po naskenování QR kódu z balení.

Kompletní nabídka elektronického ovládání oken Valeo reaguje na rychle se měnící potřeby uživatelů, protože kromě úplných mechanizmů zahrnuje také jejich náhradní díly a motory pohybující elektricky ovládanými okny. Proto je možná také rychlejší a levnější výměna pouze poškozené součástky – místo celého zvedacího systému.

Související články

Nechte si zkontrolovat i brzdové destičky
Nechte si zkontrolovat i brzdové destičky

Přilnavost pneumatik k povrchu má klíčový význam pro účinnost brzdění. Ale ani ty nejlepší pneumatiky nezajistí bezpečnost, když jsou opotřebované brzdové kotouče a destičky. Při výměně pneumatik za letní se vyplatí zkontrolovat stav brzdového systému. 

Nové plnící stanice pro klimatizace Valeo ClimFill
Nové plnící stanice pro klimatizace Valeo ClimFill

Základní rozdíl, který je vidět na první pohled, jsou nové displeje s lepším rozlišením a USB port, který umožňuje mnohem snadnější aktualizaci interní databáze.

Tišší než šepot: originální kabinové ventilátory Valeo
Tišší než šepot: originální kabinové ventilátory Valeo

Po zimě se vyplatí vyměnit kabinový filtr – není to však jediná součást ventilačního systému, která vyžaduje pozornost. Proto je také dobré provést rychlý výkonnostní test kabinového ventilátoru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!