Vyhledávač dílů VALEO pro mobily

18. května 2017, 11:50

Společnost VALEO ve spolupráci s vydavatelem katalogu TecDoc, připravila pro mechaniky praktickou vyhledávací aplikaci pro mobilní zařízení (telefony, tablety…).

Valeo - vyhledávač dílů pro mobily

Aplikace MyValeoParts umožňuje rychlé dohledání dílů VALEO, a to jak podle konkrétního vozu, tak po zadání čísla dílu (včetně tzv. krosů). Přináší i nejrůznější novinky a tipy, nebo pomůže najít nejbližší Valeo servis.

Aplikace je dostupná zdarma pro Android i iOS a má popisy i v češtině.

Související články

Clim Spray a Clim Pur se vrací do nabídky Valeo
Clim Spray a Clim Pur se vrací do nabídky Valeo

Prověřené prostředky Valeo k dezinfekci klimatizačního systému Clim Pur a interiéru kabiny vozidla Clim Spray jsou nyní dostupné v novém balení.

Valeo rozšiřuje nabídku elektronického ovládání oken
Valeo rozšiřuje nabídku elektronického ovládání oken

Vývoj řady mechanizmů ovládání oken je výsledkem nové strategie – „Svěřte se odborníkovi“. Úkolem specialisty není dodávat pouze zboží, ale především komplexní řešení. Proto největší jednorázové rozšíření nabídky Valeo v tomto smyslu zahrnuje tři hlavní druhy mechanizmů: s jednou a dvěma linkami a nůžkový, což zajišťuje pokrytí evropského vozového parku až do 80 procent.

Nové plnící stanice pro klimatizace Valeo ClimFill
Nové plnící stanice pro klimatizace Valeo ClimFill

Základní rozdíl, který je vidět na první pohled, jsou nové displeje s lepším rozlišením a USB port, který umožňuje mnohem snadnější aktualizaci interní databáze.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!