Soutěže mechaniků AP EXPERT se účastní také Češi

9. června 2017, 8:38

V současné době probíhající 4. řady soutěže společnosti Auto Partner SA – AP EXPERT se účastní mechanici ze dvou světadílů, mimo jiné také z Čech a Slovenska. Soutěží se nejenom o titul „Nejlepší mezi experty“, ale také o ceny za 3.000.000 korun.

Účastníci AP EXPERT International, kteří pocházejí z různých zemí,  se 15.-17. září 2017 zúčastní Velkého finále, které určí mezinárodního mistra mechaniků. Soutěžit se bude v praktických i teoretických dovednostech a nejlepší z nejlepších získá titul „Nejlepší mezi experty“. Pro účastníky EXPERT AP International byla zprovozněna speciální webovou stránka www.apexpertusa.com, kde po přihlášení každý zákazník bude moci sledovat své výsledky.

Celková hodnota výher se každoročně zvyšuje a letošní AP EXPERT 2017 rozdá ceny v hodnotě 3.000.000 Kč. Hlavními cenami jsou automobil Audi A4 2017 Sedan, Seat Ibiza nebo motocykl GSX-R125 nebo poukázky na nákup sortimentu dílenského vybavení Auto Partner SA.

Podrobnosti najdete na stránkách www.apexpert.pl.

Související články

Polský distributor Auto Partner se chystá do Čech
Polský distributor Auto Partner se chystá do Čech

Polský distributor Auto Partner v rámci rozšiřování své činnosti na zahraniční trhy, založil společnost AP Auto Partner CZ s.r.o. se sídlem v Praze.  Ještě v letošním roce chystá v Praze otevření pobočky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!