Pokračování programu Garance Plus u Behr Hella Service

13. června 2017, 17:26

Již druhým rokem odstartovala společnost Behr Hella Service úspěšnou akci pro zákazníky pod názvem Garance Plus na kompresory, kde nabízí servisům možnost zúčastnit se jednodenního praktického školení. Po účasti na praktickém školení je servis schopen provést odbornou výměnu kompresoru a získá od firmy garanci na přijetí a vyřízení každé reklamace kompresoru, kterou ve svém servisu obdrží.

Celé školení trvá jeden den a je složeno jak z teoretické, tak z intenzivní praktické části. Školení probíhá v technickém a školicím centru HELLA CZ, s.r.o. ve Zruči nad Sázavou, které je ke školení plně vybaveno. Po domluvě se servisem je možnost provést školení přímo u zákazníka, více informací se dozvíte u obchodního zástupce Auto Kelly.

Program školení zahrnuje odborný proplach klimatizace, odbornou výměnu kompresoru, dále naplnění klimatizace, diagnostiku závad a simulaci závad na modelu A/C systému. Po absolvování školení je servis automaticky registrován do programu „Garance Plus na kompresory“ a po dobu dvou let má možnost tento program využívat.

Už žádné zamítnuté reklamace, v rámci Garance Plus na kompresory máte vždy zajištěno rychlé vyřízení reklamace, garantovaný dobropis, trvalou kvalifikaci v oblasti výměny kompresorů, technickou podporu nad rámec školení – speciální materiály, speciální Aplikace Compressor v českém jazyce pro chytré telefony a tablety. Zdarma si jí můžete stáhnout na www.hella.com/app.

Veškeré informace o celé akci – podmínky, termíny a ceny školení a další informace vám sdělí obchodní zástupce Auto Kelly nebo napište na hella.cz@hella.com.

Co je dobré vědět

Od kdy platí Garance Plus na kompresory?
Ode dne účasti na školení.

Platí Garance Plus na kompresory také pro kompresory, které byly vyměněny, resp. instalovány před školením?
Ne, pouze pro kompresory, které byly vyměněny, resp. namontovány v období dvou let po školení.

Mohu Garanci Plus na kompresory využít až čtyři roky po účasti na školení?
Ano, může nastat tento extrémní případ: kompresor bude vyměněn, resp. namontován dva roky po účasti na školení a po dalších dvou letech – tedy v rámci standardní dvouleté záruční doby – se u něj vyskytne porucha. V takovém případě nadále platí Garance Plus na kompresory a na reklamaci 100% vystavíme dobropis.

Takže Garance Plus na kompresory nemá vliv na samotnou dobu trvání záruky?
Přesně tak – Garance Plus na kompresory však zajistí zaručené uznání reklamace kompresoru v rámci běžné dvouleté záruční doby!

Zůstává zachována standardní záruka na kompresor?
Ano, Garance Plus nemá vliv na dvouletou záruku na kompresory.

Co obsahuje startovací balíček?
Startovací balíček obdržíte po absolvování školení. Obsahuje visačky k označení kompresorů, které budou doručeny v rámci Garance Plus na kompresory. Balíček dále obsahuje technické materiály s podrobnými informacemi o výměně kompresorů, které slouží jako doplnění školicích materiálů.

Aplikace ke kompresorům:

S naší aplikací ke kompresorům jsou všechny důležité informace od správného množství náplně přes odbornou výměnu kompresoru až po interaktivní často kladené dotazy vždy k dispozici jediným kliknutím. Díky praktické a bezplatné aplikaci ke kompresorům už nezůstane žádná otázka bez odpovědi.

Související články

Behr Hella Service vydává nový katalog dílů klimatizací
Behr Hella Service vydává nový katalog dílů klimatizací

Nový katalog dílů klimatizací 2017/2018 pro osobní automobily a lehké nákladní automobily od Behr Hella Service bude k dispozici od dubna 2017.

Jistota dobropisu za reklamovaný kompresor
Jistota dobropisu za reklamovaný kompresor

Zapojte se do programu Garance Plus, se kterým už nebudou žádné reklamace na kompresory HELLA zamítnuty. Jak je potřeba postupovat pro využití nabídky: Po úspěšném absolvování školení Auto Kelly PROPLACH KLIMATIZAČNÍCH SYSTÉMŮ bude zákazník zařazen do programu Garance Plus, který je podporovaný společností BEHR HELLA SERVICE. Na školení obdrží visačky Garance Plus a bude po […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!