Více světla, větší osvětlená plocha vozovky, delší záruka

19. června 2017, 15:19

S novými autožárovkami Night Breaker Laser a vylepšenými sériemi Ultra Life a Xenarc Ultra Life představuje Osram na letošní sezonu další inovace v oblasti automobilových světelných zdrojů.

Ještě větší svítivost: Night Breaker Laser

Night Breaker Laser
Night Breaker Laser

Díky kombinaci inovačního designu a moderní technologie má nová autožárovka Night Breaker Laser mimořádně vysokou svítivost. Při její výrobě se používá laserová technologie, která umožňuje přesné tvarování povrstvení baňky. To společně s přesným umístěním hořáku a kvalitní xenonovou náplni zajišťuje maximální světelný výkon. Ve srovnání se standardními halogenovými žárovkami vydává Night Breaker Laser až o 130 procent více světla, které je současně až o 20 procent bělejší. Světelný paprsek, který je až o 40 metrů delší, zajišťuje lepší viditelnost vozovky při jízdě. Jedinečný design nové žárovky je zdůrazněn stříbrným vrchlíkem a označením Night Breaker na baňce autožárovky.

Ještě delší životnost: Halogen Ultra Life

Ať už řídíte ve městě nebo na dálnici, ať už jedete na krátkou vzdálenost nebo na dlouhou cestu, můžete ušetřit peníze i cenný čas díky extrémně dlouhé životnosti upravené halogenové žárovky Osram ze série Ultra Life. Po inovacích vydrží žárovky Ultra Life až čtyřikrát déle, než standardní halogenová žárovka. Optimálně tak osvětluje silnici, kilometr po kilometru, až do stovek tisíc. Díky stříbrnému vrchlíku baňky ozdobí tyto žárovky ideálně světlomety s průzračnými skly. K dispozici jsou modely H1, H4, H7 a H11.

300.000 kilometrů s jednou sadou výbojek: Xenarc Ultra Life

Ještě větší svítivost: Night Breaker LaserTaké nová série Xenarc Ultra Life nabízí mimořádnou životnost. Podobně jako halogenové žárovky Ultra Life, i tato nová verze xenonových výbojek vydrží až čtyřikrát déle než standardní xenonové výbojky. To šetří čas, peníze za výměny, snižuje množství odpadu, a tím pádem podporuje péči o životní prostředí. Technologie Xenarc Ultra Life je nyní poprvé k dispozici i pro xenonové výbojky typu D1S, D2S, D3S a D4S, které se prodávají s jedinečnou zárukou firmy Osram v délce deset let.

Související články

Infračervené LED diody pomůžou při průjezdu automatickými závorami
Infračervené LED diody pomůžou při průjezdu automatickými závorami

Společnost Osram Opto Semiconductors rozšiřuje svoji nabídku výkonných infračervených LED diod pro řešení v oblasti osvětlení o novou vlnovou délku (810nm). Ta bude přínosem pro kamerové systémy, jako jsou například ty používané ke čtení registračních značek vozidel (mýtné systémy, parkoviště, automatické bariéry). Nižší vlnová délka zaručuje zlepšení kontrastu obrazu a vyšší citlivost. Při stejném optickém výkonu […]

Tuningové osvětlení automobilu Osram ve Stahlgrubru
Tuningové osvětlení automobilu Osram ve Stahlgrubru

Stahlgruber dlouhodobě spolupracuje se společností Osram. V nabídce má rozsáhlý sortiment, a to od standardních, halogenových a xenonové výbojky všech druhů a typů, LED žárovky, pracovní svítilny a další osvětlení. Nyní rozšiřuje o tuningového osvětlení Osram.

Nový design obalů autožárovek OSRAM
Nový design obalů autožárovek OSRAM

OSRAM přichází s novým konceptem obalů pro všechny autožárovky, výbojky, světla a doplňkové produkty pro automobily. Nové obaly mají moderní a atraktivní vzhled, orientovaný především na potřeby koncových zákazníků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!