Kompresory Hella pro hybridní a elektrická vozidla

26. června 2017, 15:01

Behr Hella Service rozšiřuje svou nabídku kompresorů pro hybridní a elektrická vozidla. Hybridní a elektrické vozy potřebují elektricky poháněné kompresory.

Behr Hella Service již déle než šest let nabízí kompresory pro hybridní a elektrická vozidla. Od července 2017 rozšíří společnost nabídku o agregáty značky SANDEN. Japonský dodavatel pro automobilový průmysl již v roce 1990 vyvinul první elektrický kompresor pro elektrická vozidla.

Nejnovější generace kopresorů Sanden společně s výrobky Behr, AKG nebo Visteon bude patřit do produktové řady Premium. Tato řada zahrnuje okolo 4.500 výrobků v OE kvalitě. Elektrické kompresory Sanden je možné nalézt v modelech aut jako Mercedes-Benz třídy B nebo hybridní Volvo V60.

Související články

Pokračování programu Garance Plus u Behr Hella Service
Pokračování programu Garance Plus u Behr Hella Service

Již druhým rokem odstartovala společnost Behr Hella Service úspěšnou akci pro zákazníky pod názvem Garance Plus na kompresory, kde nabízí servisům možnost zúčastnit se jednodenního praktického školení. Po účasti na praktickém školení je servis schopen provést odbornou výměnu kompresoru a získá od firmy garanci na přijetí a vyřízení každé reklamace kompresoru, kterou ve svém servisu obdrží.

Behr Hella Service vydává nový katalog dílů klimatizací
Behr Hella Service vydává nový katalog dílů klimatizací

Nový katalog dílů klimatizací 2017/2018 pro osobní automobily a lehké nákladní automobily od Behr Hella Service bude k dispozici od dubna 2017.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!