Všechny katalogy Valeo – stačí jedno kliknutí

19. července 2017, 12:31

Je to zázrak moderní technologie – plný regál papírových katalogů Valeo lze nyní nahradit virtuální knihovnou dostupnou na jediném odkazu.

Kromě elektronických katalogů nebo moderních aplikací, jako např. MyValeoParts, pomáhajících při výběru vhodných produktů, si mnoho mechaniků nadále rádo prolistuje papírový katalog od výrobce. Proto nyní pod heslem „We Care For You“ Valeo zpřístupňuje veškeré své katalogy v elektronické verzi ve formě tzv. flipbooků.

Díky aplikaci FlipBook lze katalogy rychle a pohodlně prohlížet. Katalog v podobě flipbooku poskytuje možnost rychle najít obsah pomocí vyhledávání klíčových slov na více stránkách najednou. Velmi užitečné je i automatické přeskakování mezi kapitolami díky rychlému výběru kategorií pro nás zajímavých dílů v praktickém obsahu.

„Věnujeme velkou pozornost ohlasům našich zákazníků a vždy se snažíme splnit jejich přání. Proto nyní zpřístupňujeme naši knihovnu katalogů ve formě flipbooků, abychom automechanikům umožnili ještě rychleji a snadněji vybírat díly v naší nabídce,“ vysvětluje Iwona Molenda, marketingová ředitelka Valeo Service Eastern Europe.

Knihovna se snadno prohlíží – ihned uvidíte obálky katalogů. I když je rozhraní v angličtině, většina katalogů obsahuje popisy produktů a vysvětlivky v češtině – přesně jako v tištěných verzích.

Podívejte se na virtuální knihovnou papírových katalogů Valeo.

Související články

Komplexní katalog kabinových filtrů Valeo
Komplexní katalog kabinových filtrů Valeo

494 referencí kabinových filtrů je důkladně popsaných v nejnovějším katalogu Valeo, který je již dostupný i na českém trhu.

Vyměňte všechno najednou
Vyměňte všechno najednou

Doba oprav formou výměny jednotlivých dílů je minulostí – aby byla oprava efektivní, je nezbytné vyměnit nejenom opotřebovaný nebo porouchaný komponent, ale i součástky, které s ním spolupracují. Nyní na tento seznam přibyla spojka – kterou Valeo prodává ve speciálních sadách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!