KYB představuje nové webové stránky

18. srpna 2017, 10:37

KYB Europe spustila nové moderní vícejazyčné internetové stránky.

KYB představuje nové webové stránky

Nové internetové stránky jsou navrženy tak, aby usnadnili rychlý přístup k informacím technikům, distributorům a také motoristům. Stránky mají vylepšenou funkčnost a jsou uživatelsky velmi přívětivé. Lze je také bez problému prohlížet na mobilních zařízeních.

V posledních letech se KYB zaměřuje na vytváření nástrojů na podporu mechanikům. Všechny tyto nástroje jsou nyní dostupné v zóně podpory, jenž obsahuje přístup k obrázkům ve 360°, montážní videa, technické informace a technické bulletiny. Uživatelé mají také přístup k interaktivnímu katalogu na bázi TecDocu a také informacím o bezpečnosti vozidla s ohledem na stav komponentů závěsu kola.

KYB Europe a její Marketingový Manager, Jordan Day, vysvětluje “Jsem nadšený, že naše nové webové stránky budou důležitou podporou pro naše všechny zákazníky. Určitě jim zjednoduší a zefektivní práci s našimi výrobky”.

Společnost plánuje přidat další podpůrné nástroje, jenž budou včas přidány on-line.

Nové webové stránky naleznete na již známé adrese kyb-europe.com.

Související články

KYB sponzoruje tým EKS na FIA World Rallycross
KYB sponzoruje tým EKS na FIA World Rallycross

KYB Corporation od června 2017 sponzoruje tým EKS na FIA World Rallycross.

Nezapomeňte na pružiny pérování
Nezapomeňte na pružiny pérování

Vinuté pružiny pérování drží hmotnost vozidla, tlumí rázy a vibrace jdoucí od vozovky. Tlumiče pérování jsou konstruovány tak, aby tlumily nekontrolovatelné vibrace pružiny, a proto spolu tvoří nedělitelný funkční celek. Pružiny jsou velmi důležité pro správnou funkci závěsu kola a jeho udržení ve správném kontaktu s vozovkou. Co zkontrolovat a na co si dát pozor u […]

Jaký vhodný tlumič vybrat pro Vaše vozidlo?
Jaký vhodný tlumič vybrat pro Vaše vozidlo?

Tlumič pérování je klíčový komponent pro správné a hlavně bezpečné ovládání vozidla. Tlumič ve spolupráci s brzdovým systémem a pneumatikou tvoří jakýsi základ aktivní bezpečnosti každého vozidla. Proto by se na něj měl každý dobrý servis a majitel vozidla zaměřit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!