MyValeoParts vám usnadní každodenní práci

14. září 2017, 11:42

Společnost Valeo v březnu představila „MyValeoParts“. Tato aplikace je stěžejním článkem digitálních služeb a jejím cílem je zlepšit zákaznickou zkušenost.

Nový vyhledavač dílů

QR kod MyValeoPartsMyValeoParts pomáhá profesionálům a řidičům najít ten správný díl pro jejich vozidla. Vyhledat vhodnou součástku nikdy nebylo tak snadné – díky našemu novému nástroji. Tato uživatelsky přístupná aplikace zobrazuje produktové portfolio více než 30.000 referencí Valeo, 14 produktových řad zaměřených na osobní vozidla a 11 na užitková vozidla, přičemž vše podporuje silná a spolehlivá internetová databáze katalogů.

Aplikace je čtvrtletně aktualizována.

Kvalitní uživatelská zkušenost je základem této aplikace. Zákazníci mohou využívat různé způsoby vyhledávání – dle položky nebo vozidla – pomocí široké škály kritérií: číslo originálního dílu, obj. číslo produktu, technický kód nebo VIN kód, který zobrazí všechny výrobky Valeo vhodné pro vaše vozidlo. Přístup k informacím o produktu je co nejpodrobnější a nejrychlejší – související použití v automobilu, technické informace, technické nákresy, montážní pokyny a odkazy na odpovídající originální čísla.

Více než jen autodíly

MyValeoParts obsahuje nejpodrobnější informace o produktech a zároveň přináší pro aftermarket všem zúčastněným aktuální informace o zásadních novinkách a upozorňuje na inovace Valeo.

Stáhněte si MyValeoParts a díky funkci „Najděte nejbližší pobočku“ se snadno spojíte s lokálním zastoupením Valeo. MyValeoParts nyní najdete na Google Play a v App Store.

Související články

Valeo na autosalonu ve Frankfurtu 2017 předvede několik světových premiér
Valeo na autosalonu ve Frankfurtu 2017 předvede několik světových premiér

Valeo na 67. IAA ve Frankfurtu předvede své nejnovější inovace. Všechny se nachází v epicentru tří revolucí automobilového průmyslu – elektrifikace, autonomních vozidel a nových forem mobility využívajících digitální technologie.

Výrobní závod Valeo v Žebráku zahajuje výrobu chladičů EGR
Výrobní závod Valeo v Žebráku zahajuje výrobu chladičů EGR

Výrobní závod Valeo v Žebráku zahajuje výrobu chladičů EGR (Exhaust Gas Recirculation).

Tepelný komfort je vaše bezpečnost
Tepelný komfort je vaše bezpečnost

I když většina řidičů perfektně chápe souvislost mezi správným fungováním systému zavěšení nebo brzd a vlastní bezpečností, klimatizační systém se považuje za luxus. Jenže obzvláště v horkých dnech má jeho činnost bezprostřední vliv na bezpečnost jízdy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!