Systém s řemenem v olejové lázni od společnosti Gates je originálním dílem

18. září 2017, 10:31

Společnost Gates Corporation oznámila, že její integrovaný systém s řemenem v olejové lázni (Belt-in-Oil, BiO), napínačem a ozubeným kolem ECO byl vybrán jako originální díl (OE) pro řadu náročných, vysoce účinných aplikací používaných ve vozech mnoha světových automobilek.

Unikátní systém s řemenem v olejové lázní, napínačem a ozubeným kolem ECO nabízí jednoduché řešení přizpůsobené specifikům moderních, vysoce efektivních automobilových motorů.

V dnešním konkurenčním tržním prostředí požadují výrobci automobilů, aby jejich dodavatelé přicházeli s inovačními řešeními pro stále náročnější motorové aplikace. Systém značky Gates s řemenem v olejové lázni přináší výhody, které nemohou běžné řemenové pohony nabídnout. V porovnání s komponentami tradičních řemenových pohonů zajišťuje systém BiO od společnosti Gates úsporu paliva, nižší emise CO2, snížení hmotnosti, vyšší spolehlivost a menší hlučnost.

Jiní výrobci možná nabízejí samostatné řemeny v olejové lázni nebo součásti systému, ale Gates přichází s jedinečným integrovaným systémem BiO, který je skutečným řešením na klíč,“ řekl Tom Pitstick, ředitel marketingu značky Gates. „Máme pro to jasný důkaz: u nových, náročnějších motorů, které jsou menší, dynamičtější a výkonnější, dávají zákazníci před ostatními výrobci přednost právě integrovaným systémům značky Gates.“

Gates je jediným dodavatelem v oboru, který umí v globálním měřítku navrhovat, vyrábět, dodávat a zajistit podporu plně integrovaných systémů rozvodových řemenů pro OE automobilky.

Související články

Inovace rozvodů některých benzínových motorů VAG od Gatesu
Inovace rozvodů některých benzínových motorů VAG od Gatesu

Gates představil modifikaci napínání rozvodového řemene u některých benzínových motorů VAG 1,8 / 2,0, které využívají pro aftermarket řemen 5491XS.

Hlavním příčinám závad vodních čerpadel lze předejít
Hlavním příčinám závad vodních čerpadel lze předejít

Analýza kontrolních dat společnosti Gates identifikovala nejběžnější příčiny předčasné závady vodních čerpadel u osobních vozidel v evropských zemích. Gates, jeden z největších světových výrobců řemenů a napínačů,  a vedoucí firma v oblasti návrhu a dodávek hnacích systémů montovaných jako originální vybavení, tvrdí, že nejčastějšími opakovanými problémy jsou chyby mechaniků: – Běh na sucho/testování volného otáčení […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!