4 nové řady drážkových řemenů Gates

18. října 2017, 10:42

Společnost Gates používá při konstrukci nejnovější generace řemenů Micro-V stejné směsi a stejné technologie jako u řady OE. Pokročilé materiály tažných kordů nových řemenů zajišťují potřebnou pevnost a trvanlivost podle požadavků nejmodernějších motorů.

4 nové řady drážkových řemenů Gates
4 nové řady drážkových řemenů Gates

Klínové řemeny Gates Micro-V jsou navrženy tak, aby odpovídaly specifikacím stanoveným pro konkrétní motory. Odchylky v OE provedení vyžadují použití různých produktů. Může se jednat o odlišné velikosti řemenic, jejich různá umístění, absenci napínačů nebo použití oboustranných řemenů. Společnost Gates vybrala čtyři různé typy drážkových klínových řemenů pro čtyři různé druhy použití.

Ve snaze vystoupit z řady ostatních výrobců řemenů, použila společnost Gates jedinečné značení na obalu a štítku řemenu, které tyto čtyři drážkové klínové řemeny odlišuje. Do nové čtyřčlenné rodiny řemenů Micro-V značky Gates patří:

  • All-rounder (ideální pro 90 % evropského vozového parku)
  • Stretch Fit (nejvhodnější pro vozy vybavené elastickými řemeny bez napínačů)
  • Stop&Start (speciálně navržený pro systéme stop-start poháněné řemenem)
  • Unique Fit (určený pro „citlivější“ systémy)

Čísla dílů zůstávají nezměněna. U každého konkrétního vozu vám s výběrem pomůže on-line katalog www.gatesautocat.com, který vám automaticky vybere vhodný řemen z řady nových čtyř produktů.

Při svém uvedení na trh zajistí nejnovější generace drážkových klínových řemenů Micro-V značky Gates pokrytí přes 98 % trhu. To potvrzuje, že společnost Gates nabízí řešení pro většinu aplikací a její produkty řady Micro-V jsou první volbou při výměnách originálních dílů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!