Skvělá auta a poodhalená těla – nový kalendář LIQUI MOLY

13. listopadu 2017, 16:39

Společnost LIQUI MOLY zveřejnila svůj erotický kalendář na rok 2018 a také další dva nástěnné kalendáře. Snímky byly pořízeny v servisním středisku na úpravy automobilů Hamann. Firma Hamann se postarala o to, aby se modelky musely dělit o pozornost se skvělými vozy.

Mezi výrobcem olejů a tímto servisním střediskem na úpravy automobilů existuje dlouholetá úzká spolupráce. Obě společnosti jsou od sebe vzdáleny přibližně půl hodinky jízdy autem. Focení pro daný kalendář probíhalo v létě. Týden trvalo, než byly všechny záběry hotovy. Vznikl opravdu „dlouhý“ kalendář, který začíná již v prosinci a zahrnuje 13 měsíců.

Kromě erotického kalendáře existuje ještě mírnější verze, kde jsou těla modelek poodhalena daleko méně. Jedna zvláštnost: Mírnější verze tohoto kalendáře zobrazuje stejné motivy jako erotický kalendář, pouze modelky jsou více zahaleny. Kdo vnímá krásu především při pohledu na automobily, ten si raději zakoupí kalendář motorsportu LIQUI MOLY, který ukazuje všechny tváře tohoto odvětví, na dvou kolech, na čtyřech kolech a dokonce i na vodě.

Erotický kalendář LIQUI MOLY pro rok 2018

Erotický kalendář LIQUI MOLY pro rok 2018 – mírnější verze

Motoristický kalendář LIQUI MOLY pro rok 2018

Video z focení kalendáře LIQUI MOLY pro rok 2018

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!