KYB představuje novou inovativní aplikaci

4. prosince 2017, 18:33

KYB Europe vytvořila zcela novou aplikaci pro mobilní telefony.

KYB představuje novou invovativní aplikaciAplikace KYB Suspension Solutions je navržena speciálně pro automechaniky a může být snadno přizpůsobena pro každý servis. Je k dispozici zdarma ke stažení z obchodu App a Google Play. Aplikace má dvě funkce:

Část 1 pomůže technikovi vysvětlit motoristovi, jaké problémy byly identifikovány s odpružením jeho vozidla a které komponenty je třeba vyměnit. Posílá řidiči textovou zprávu s odkazy na videa, vysvětlující nebezpečí a rizika spojená s opotřebenými tlumiči pérování, vinutými pružinami, montážními a ochrannými sadami.

Část 2 slouží k tomu, aby ukázala zákazníkovi, co konkrétně bylo na jeho vozidle provedeno za opravu. Může odeslat textovou zprávu majiteli vozidla obsahující fotografii před a po provedené práci.

Aplikace byla vyvinuta po podrobném celoevropském studiu průzkumu trhu, dělaného ve spolupráci s automechaniky. Je navržena tak, aby přímo řešila řadu vznesených otázek včetně efektivní komunikace s motoristou a potřebou lépe vysvětlit bezpečnostní roli, kterou tlumiče, pružiny, montážní a ochranné sady hrají.

KYB Europe Marketing Manager, Jordan Day, vysvětluje “Zpětná vazba na demo verzi byla mimořádně pozitivní a jsem přesvědčen, že tato nová mobilní aplikace bude podporovat naše zákazníky působící v servisech. Bude jim pomáhat zlepšit jejich image před zákazníky a také zcela jistě jejich business.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!