Valeo na CES 2018 Las Vegas

8. ledna 2018, 17:28

Valeo se svou pátou účastí v řádě bylo jedním z prvních hráčů v oblasti automobilového průmyslu a mobility, které se před čtyřmi roky představilo na nejvýznamnějším veletrhu nových technologií v Las Vegas. Mobilita se od té doby stala hlavním bodem programu CES.

Na CES 2018 skupina Valeo představuje další nové technologie, které pomáhají ve vývoji elektrických, autonomních a propojených automobilů, které navíc budou cenově dostupné a přizpůsobitelné individuálním potřebám a preferencím každého uživatele.

Tento prototyp znamená pro Valeo jakýsi bod zlomu, protože kromě baterie je to vůbec první vůz poháněný pouze vlastními komponenty

Jednou z mnoha inovací Valeo na výstavě CES 2018 je například nový nízkonapěťový elektromobil určený pro městskou mobilitu (dojezd 100 km a maximální rychlost 100 km/h), které je cenově mnohem dostupnější než vysokonapěťové elektrické systémy.

Valeo XtraVue využívá telematickou anténu instalovanou na vozidle zkombinovanou s laserovým skenerem a kamerovým systémem Valeo

Valeo také představuje systém, který měří vnější úroveň znečištění ovzduší, a podle toho vhodně vyčistí vzduch v kabině vozidla. Zároveň přizpůsobí vnitřní klima fyziologii cestujících, jejich srdeční frekvenci a citlivosti na teplotu a rozptýlí stimulující nebo uklidňující vůně v reakci na náladu detekovanou u řidiče.

Valeo již také zahájilo sériovou výrobu několika inovací ukázaných na předchozích ročnících CES, jako je virtuální klíč InBlue®, prezentovaný na CES 2015, a laserový skener SCALA® uvedený na CES 2016, což je zatím jediný sériově vyráběný laserový skener. Inovace skupiny Valeo, které se na letošním ročníku představí, ukazují novou vizi mobility budoucnosti.

Celá zpráva Valeo, technologická společnost v epicentru mnoha revolucí v automobilovém průmyslu ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!