Groupauto Italia ocenila přínos Sogefi Aftermarket v kategorii „prvotřídní marketing“

5. října 2015, 16:19

Sogefi, světový lídr v oblasti navrhu a výroby vysoce výkonných filtrů pro OEM i aftermarket, získal ocenění v kategorii „premium marketing“, na druhém zasedání strategických dodavatelů společnosti Groupauto Italia konaného na konci září v Římě.

Při předávání ceny ocenila Groupauto Italia společnost Sogefi Aftermarket za to, že dokázala pozoruhodně porozumět dynamice trhu a přinesla vynikající řešení pokud jde o produkty, ceny i komunikaci.

Cenu za společnost Sogefi převzal Fabio Pellegrini, manažer prodeje pro Itálii. Pellegrini poděkoval jménem společnosti Sogefi a dodal "Toto ocenění odráží vzájemný respekt a důvěru budovanou po mnoho let, která vedla k takto úspěšnému partnerství. Toto ocenění nejen zhodnocuje práci posledních let, ale také poskytuje silnou motivaci pro Sogefi nadále investovat do inovativních řešení pro trh."

Ceny byly předávány v celkem čtyřech kategoriích a rozhodováno bylo na základě hlasů od 33 přidružených členů Groupauto Italia. Groupauto Italia je přes 40 let přední nákupní skupina, která se podílí na distribuci náhradních dílů a zařízení pro servisy a prodejny náhradních dílů po celé zemi.

Sogefi je preferovaným dodavatelem všech významných mezinárodních nákupních skupin se všemi svými aftermarketovými značkami – Purflux, Fram®, CoopersFiaam a Tecnocar. Je partnerem Groupauto ve Francii, Velké Británii a Irsku, Španělsku, Rusku, Nizozemsku, Turecku, Belgii, Rakousku, stejně jako v Itálii.

Související články

Novinka Sogefi: Vysoce výkonný olejový filtr CoopersFiaam
Novinka Sogefi: Vysoce výkonný olejový filtr CoopersFiaam

Volkswagen Group si vybral SOGEFI pro vývoj a výrobu vysoce výkonných olejových filtrů.

Filtry SOGEFI se objevují v 8 z 10 nejprodávanějších vozů v Evropě
Filtry SOGEFI se objevují v 8 z 10 nejprodávanějších vozů v Evropě

Sogefi je stále první volbou pro filtrační prvky mezi výrobci nejprodávanějších evropských vozů dle společnosti IHS (Information Handling Services), mezinárodního specialisty na technické informace. Filtry Sogefi jsou jako originální komponenty montovány do 8 z 10 a 14 z 20 nejprodávanějších aut v Evropě (za rok 2014). Moduly olejových filtrů značky Sogefi se objevují na 8 […]

Mauro Prodi jmenován ředitelem pro aftermarket společnosti Sogefi
Mauro Prodi jmenován ředitelem pro aftermarket společnosti Sogefi

Sogefi s potěšením oznamuje jmenování Maura Prodiho generálním ředitelem oddělení aftermarketu s účinností od 1. října 2015. Prodi disponuje výjimečnými zkušenostmi ve všech aspektech filtračního podnikání v oblasti OE i aftermarketu. Pracoval pro Sogefi jak ve Španělsku, tak i ve francouzském ústředí. Jeho důvěrná znalost Sogefi a celého sektoru zaručuje kontinuitu pro podnik i jeho […]

Sogefi Group: OE dodavatel předních výrobců vozidel
Sogefi Group: OE dodavatel předních výrobců vozidel

Skupina Sogefi je světový lídr OE dílů v automobilovém průmyslu s 30-ti letou zkušeností. Sogefi navrhuje, vyvíjí a vyrábí filtrové systémy, dále přívody vzduchu a chlazení motoru pro přední světové výrobce osobních i užitkových vozidel. Důležitá fakta o Sogefi Group Celkový obrat v roce 2013 přes 1.3 miliardy Euro vyprodukovalo ve 3 obchodních oblastech (podvozkové […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!