Společnost Tenneco a Monroe oslavují století informací a zábavy na nové webové stránce

7. března 2016, 14:52

Tenneco pokračuje v celoroční oslavě stého výročí vzniku ikonické značky Monroe® uvedením své informační a zábavné webové stránky – www.monroe100.com – vytvořené pro automobilové profesionály a řidiče motorových vozidel z celého světa. Založena již v roce roku 1916, je Monroe je globální a uznávanou značkou dílů pro osobní a užitková vozidla v oblasti dílů řízení a kontroly podvozku.

Využitím moderního designu, který přizpůsobí velikost obrazovky typu zařízení, která uživatel používá, ideálně vytvořeného pro potřeby mobilních zařízení stejně jako pro laptopy i desktopy, nabízí nová webová stránka www.monroe100.com řadu poutavých, uživatelsky přátelských funkcí s historickými mezníky značky Monroe a připomíná uživatelům, aby včas měnili nesprávně pracující a opotřebené díly řízení a kontroly podvozku.

Video plné energie umožňuje uživatelům sdílet zkušenosti Monroe, jeho silný celosvětový růst, zatímco interaktivní časová osa historie značky mapuje firemní historii zpět k prvnímu tlumiči pérování the Monroe “Shock Eliminator.”

Návštěvníci stránky www.monroe100.com také získají zkušenosti s firemním úspěchem prostřednictvím monitoringu výroby tlumičů pérování.

“Wall of Fame” ukazuje v reálném času kumulovaný celosvětový průběh výroby produktů Monroe Významní obchodní  partneři značky Monroe včetně distributorů náhradních dílů sdílejí jejich myšlenky a názory o značce se stoletou historií ve stále rostoucí knihovně video rozhovorů.

Důležitou ideou této stránky je také její bezplatné propojení na herní aplikaci Monroe “Car Mechanic Simulator” .

Tato aplikaci umožnuje účastníkům instalovat nové, virtuální Monroe tlumiče pérování za méně než 100 sekund.

Kromě nové webové stránky www.monroe100.com Tenneco představuje širokou limitovanou nabídku reklamních materiálů související s oslavou stého výročí firmy.

Pro více informací kontaktujte prosím zástupce společnosti Tenneco.

Související články

Tenneco oznámilo změny ve vedení společnosti
Tenneco oznámilo změny ve vedení společnosti

Společnost oznámila, že provedla změnu v řídící struktuře. Josep Fornos, výkonný viceprezident divize Ride Performance nastoupil do funkce výkonného viceprezidenta divize Clean Air. Nahrazuje tak Neala Yanose, který odchází z Tenneca. Změna je platná okamžitě. Nový výkonný ředitel divize Ride Performance zatím nebyl jmenován. V mezidobí bude divize podřízena přímo provoznímu řediteli Tenneco panu Hari […]

Společnost TENNECO ohlásila dobré výsledky
Společnost TENNECO ohlásila dobré výsledky

Globální společnost Tenneco, která je majitelem známých značek jako je Walker či Monroe, ohlásila za třetí čtvrtletí roku 2014 čistý zisk 78 milionů dolarů. To je výrazný meziroční nárůst oproti 12 milionům ve třetím čtvrtletí 2013. Celkový obrat společnosti dosáhl ve sledovaném období 2,081 miliardy dolarů s meziročním růstem 6%. Vyšší příjmy byly dosaženy v […]

Tenneco přináší nové tlumiče MONROE® OESPECTRUM® SHOCKS
Tenneco přináší nové tlumiče MONROE® OESPECTRUM® SHOCKS

Firma Tenneco představila ucelenou nabídku technologicky pokročilých tlumičů pro zákazníky, kteří chtějí, aby jejich vozidla poskytovala vynikající jízdní vlastnosti v širokém rozsahu jízdních situací. Nová prémiová řada tlumičů – Monroe OESpectrum® shocks – nabízí jako první pětiletou záruku. Monroe OESpectrum® shocks jsou vybaveny revoluční patentovanou technologií Monroe R-TECH®2 Rebound Valving Technology ™, která poskytuje prakticky […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!