Nová řada zapalovacích svíček Champion EON-Titan je určena pro široký rozsah motorů

29. června 2016, 11:50

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation, uvádí na trh novou řadu zapalovacích svíček Champion EON-Titan. Inovativní využití nejnovějších technologií zapalování umožnilo značce Champion, aby svou výrobní řadu sjednotila a pokryla s ní plných 90 procent běžného vozového parku pomocí pouhých 18 typů výrobku.

Obchodníci s náhradními díly a servisy díky tomu budou moci zrychlit oběh zásob a ušetří místo na regálech a přitom budou moci stále nabízet veškerý sortiment pro všechny nejrozšířenější typy vozidel.

Zapalovací svíčky řady EON-Titan Champion dokáží díky spojení několika různých technologií pokrýt drtivou většinu vozového parku při velmi omezeném počtu výrobků: to je pro maloobchod perfektní moderní řešení,“ řekl Bert de Haes, produktový manažer divize zapalování koncernu Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Prodejci mohou zvýšit obrat prodeje, snížit nutné investice do nákupu zásob a ušetřit místo na regálech. Protože konkurenční výrobky nabízejí pokrytí jen 68 až 73 % pomocí 17 až 34 výrobků, výhody pro obchod a zákazníky jsou evidentní.

Zapalovací svíčky EON-Titan v kvalitě originální výbavy pro prvovýrobu jsou vhodné pro vozy s běžným i přeplňovaným zážehovým motorem, v zájmu optimální výkonnosti mají přednastavenou vzdálenost elektrod a vycházejí z celé řady inovativních technologií a nejnovějších výrobních postupů. Používá se v nich například konstrukce s hladkým izolátorem bez vrubů odvozená z vozů Formule 1, která zajišťuje maximální ochranu proti povrchovému výboji a zvyšuje elektrickou pevnost svíček. Při výrobě celé řady se používají špičkové materiály, které zaručují spolehlivost, prokazatelnou životnost a vyšší výkonnost svíček. Ve svíčkách pro běžné zážehové motory je použita středová elektroda s měděným jádrem v kombinaci se vzácnými kovy, pro přeplňované motory se využívá středová elektroda z jemného platinového drátu.

Celkem 18 položek, které tvoří řadu Champion EON-Titan, se dodává buď v blistru po čtyřech kusech nebo v kartonovém balení po deseti kusech. Inovativní obal je vybaven QR kódem, který zákazníkům dále zjednodušuje výběr správné svíčky, a návodem k instalaci dílu, který pomáhá zkrátit dobu servisu.

Podrobnější informace o výrobcích Federal-Mogul najdete také na portálu pro praktické on-line vzdělávání mechaniků F-M Campus – www.fmcampus.eu.
 

Související články

Jak těžké je nahradit měď v brzdových destičkách?
Jak těžké je nahradit měď v brzdových destičkách?

Federal-Mogul s předstihem reaguje na nové americké ekologické standardy. Měď je jednou z šesti základních materiálových skupin používaných pro výrobu brzdových destiček. Tvoří pět až dvacet procent celkové hmotnosti bezazbestových třecích materiálů v ekologických destičkách. Měď účinně snižuje jejich opotřebení, hlučnost a vibrace při provozu. Je to zdánlivě dokonalý materiál, naneštěstí je však velmi nebezpečný […]

Federal-Mogul poskytuje nově v Evropě tříletou záruku na podvozkové díly značky MOOG®
Federal-Mogul poskytuje nově v Evropě tříletou záruku na podvozkové díly značky MOOG®

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), nově v Evropě poskytuje tříletou záruku na všechny podvozkové díly značky MOOG® pro osobní automobily a lehká užitková vozidla. Záruka se vztahuje na materiálové vady nebo řemeslné zpracování za předpokladu běžného provozu a servisu. MOOG využívá pro vývoj výrobků nejmodernější výzkumná a vývojová pracoviště a zkušební zařízení. […]

Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika představí svůj unikátní program zákaznické podpory
Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika představí svůj unikátní program zákaznické podpory

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), představí na letošním ročníku veletrhu Automechanika od 13. do 17. září ve Frankfurtu nad Mohanem novinky ve svém unikátním programu zákaznické podpory a poslední pokroky při vývoji výrobků jednotlivých koncernových značek. Hlavní stánek (hala 3.0, stánek D51) bude podle jednotlivých skupin výrobků rozčleněn na několik ostrůvků, které […]

Federal-Mogul Motorparts schválil prodloužení smlouvy s  BERU
Federal-Mogul Motorparts schválil prodloužení smlouvy s BERU

Federal-Mogul Motorparts pokračuje ve spolupráci se společností BorgWarner, udržuje si tak pozici preferovaného dodavatele zapalovacích produktů z jednoho zdroje. Společnost Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), schválila prodloužení smlouvy se společností BorgWarner Emissions Systems o dalších pět let s cílem pokračovat v exkluzivní nezávislé distribuci zapalovacích a žhavicích produktů BERU® pro aftermarket v […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!