Tenneco přináší nové tlumiče MONROE® OESPECTRUM® SHOCKS

21. září 2016, 10:36

Firma Tenneco představila ucelenou nabídku technologicky pokročilých tlumičů pro zákazníky, kteří chtějí, aby jejich vozidla poskytovala vynikající jízdní vlastnosti v širokém rozsahu jízdních situací. Nová prémiová řada tlumičů – Monroe OESpectrum® shocks – nabízí jako první pětiletou záruku.

Monroe OESpectrum® shocks jsou vybaveny revoluční patentovanou technologií Monroe R-TECH®2 Rebound Valving Technology ™, která poskytuje prakticky okamžitou zpětnou vazbu a reaguje na měnící se jízdní podmínky. Tato technologie je kombinována s vysokorychlostním regulačním ventilemTenneco Impact Control Valve. Ten pomáhá tlumičům redukovat hluk, vibrace a tvrdost.

"Tlumiče Monroe OESpectrum dovolují mechanikům eliminovat kompromis, který tradičně existuje mezi přesným ovládáním vozidla a nežádoucí tvrdostí podvozku," vysvětlil Bruce Ronning, viceprezident a generální ředitel Tenneco Europe Aftermarket. "Při zvolení této vyspělé technologie, naší aftermarketoví partneři budou moci nabídnout řidičům lepší zážitek z jízdy."

V souladu s prémiovou technologií nové řady tlumičů Monroe OESpectrum jsou výrobky expedovány ve vysoce kvalitních, plněbarevných obalech navržených tak, aby apelovaly na zákazníky svou vyjímečností. Nové balení je také konstruováno tak, aby lépe odolávalo mechanickému poškození, spojeného s dopravou a manipulací.

Více informací a video k novému produktu najdete ZDE.

Související články

Společnost Tenneco a Monroe oslavují století informací a zábavy na nové webové stránce
Společnost Tenneco a Monroe oslavují století informací a zábavy na nové webové stránce

Tenneco pokračuje v celoroční oslavě stého výročí vzniku ikonické značky Monroe® uvedením své informační a zábavné webové stránky – www.monroe100.com – vytvořené pro automobilové profesionály a řidiče motorových vozidel z celého světa. Založena již v roce roku 1916, je Monroe je globální a uznávanou značkou dílů pro osobní a užitková vozidla v oblasti dílů řízení […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!