CS Germany: prémiové pružiny + prémiové pivo u APM

Pozor!

Akce skončila.

Vinuté pružiny značky CS Germany od APM Automotive přináší nejen kvalitu a desetiletou záruku, ale v dubnu a květnu 2018 také soudek oblíbeného německého piva VELTINS Pilsener. Nakoupí-li zákazník jednorázově pružiny CS Germany alespoň za 2.500,- Kč (bez DPH) získá k nákupu ZDARMA pět litrů piva.

Prémiové pružiny CS Germany s dárkem u APM

Prémiové pružiny CS Germany s dárkem u APMAkce Prémiové pružiny s prémiovým pivem platí od začátku dubna až do konce května (nebo do vyčerpání zásob dárků) a zahrnuje veškeré vinuté pružiny německé firmy CS Germany, což představuje nejširší sortiment na trhu s aplikacemi na všechny běžné vozy. Pružiny CS Germany jsou vyhlášeny svoji vysokou kvalitou, kterou výrobce demonstruje mimo jiné i nadstandardní desetiletou zárukou na všechny své produkty (případné reklamace jsou řešeny výměnou pružiny za novou). Všechny nabízené pružiny jsou dohledatelné ve webshopu APMcat (http://webcat.apm.cz/).

VELTINS je úspěšný rodinný pivovar z německého Grevensteinu nedaleko Dortmundu. Pivo VELTINS PILSENER vaří z vlastní zvláště měkké vody, z nejlepšího jarního ječmene a čerstvě zpracovaného chmele. Pivo vyniká světle žlutou barvou a plnou hořkosladkou chutí s mírně ovocným aroma.