APM: PNEU HITY – výhodné předobjednávky zimních pneu

Pozor!

Akce skončila.

Krátké představení pěti různých zimních pneumatik – včetně letošní novinky Barum Polaris 5 či prémiové Continental WinterContact TS860 – spolu s atraktivní nabídkou 43 různých pneu za příznivé ceny pro včasné předzásobení na blížící se sezonu nabízí právě vydaný mini katalog PNEU HITY.

pneu hity APM

Jako každý rok tak i letos APM Automotive svým zákazníkům nabízí možnost výhodných předobjednávek zimních pneu s garantovaným dodáním do konce října a prodlouženou splatností.

Tentokrát je ale tradiční objednávkový formulář výrazně rozšířen a navíc i doplněn zajímavou nabídkou různého pneuservisního příslušenství (disky, ventilky, závaží a další spotřební materiál)… Novinkou jsou i akce, kdy k určitému počtu pneumatik CONTINENTAL či BARUM zákazníci mohou získat navíc i atraktivní odměnu zdarma.

Ceny uvedené v mini katalogu s předobjednávkovým formulářem jsou platné pro všechny registrované zákazníky APM Automotive, aktuální ceny zbývajících produktů jsou dohledatelné ve webshopu APMCat (https://webcat.apm.cz/).

Předobjednávkový formulář zájemci najdou na druhé straně katalogu (PDF). Pak už stačí jen vypsat zákaznické číslo a počet objednávaných pneu a vyplněný formulář doručit svému obchodnímu zástupci APM Automotive nebo poslat na objednávky@apm.cz.

Mini katalog PNEU HITY ve formátu PDF