APM Automotive: Velká jarní hra o vouchery

Pozor!

Akce skončila.

Osvědčená jednoduchá pravidla a odměny v podobě voucherů na nákupy servisního vybavení přináší letošní velká jarní akce pro zákazníky APM Automotive. Startuje v pátek 1. března a potrvá do 24. května tak, aby mechanici mohli své vouchery uplatnit již 1. června při druhém ročníku veletrhu dodavatelů EXPO 2019. Právě tam totiž budou mít vouchery hodnotu až o čtvrtinu vyšší.

Akce opět vychází z úzké spolupráce dvou předních dodavatelů autodílů na českém aftermarketovém trhu, APM a Stahlgruberu a základním principem je opět odměna za splnění individuálně nastavených obratů za předem daný časový úsek. Jako odměny poslouží vouchery na servisní vybavení, takže mechanici mohou na své jarní nákupy u APM (či STG CZ) získat další pomocníky pro svoji práci.

Velká jarní akce u společnosti APM AutomotiveNavíc je akce výrazně propojena i s chystaným veletrhem dodavatelů APM Automotive a Stahlgruber CZ konaným 1. června 2019 v pražských Letňanech, kde se představí více než stovka světových dodavatelů autodílů, příslušenství i servisního vybaveních. Program veletrhu EXPO 2019 je koncipován jako celodenní zábava pro celou rodinu.

Do akce se samozřejmě mohou zapojit i noví zákazníci, kteří dosud od APM Automotive či Stahlgruber CZ autodíly a servisní vybavení nekupovali. Přihlášení do akce je jednoduché a vedle APMShopu (http://shop.apm.cz/) k němu lze využít opět i speciální web.