APM Automotive: Získejte špičkovou flexu s Valeo

Pozor!

Akce skončila.

Profesionální úhlová bruska Metabo i se sadou vysoce kvalitních řezných kotoučů je praktickou odměnou APM Automotive za dubnové nákupy spojkových dílů Valeo.

Získejte špičkovou flexu s Valeo u APM AutomotiveKaždý registrovaný zákazník – servis, který během dubna 2019 nakoupí spojky VALEO alespoň za 7.000, – Kč (v zákazníkových cenách bez DPH) získá zdarma jako odměnu výkonnou flexu uznávané značky Metabo. Model W1100-125 je univerzální a úsporná úhlová bruska s průměrem kotouče 125 mm, výkonným motorem odolným proti přetížení a lehkou ergonomickou konstrukcí pro snadnou práci. Navíc je dodávána spolu s deseti profi řeznými kotouči z limitované výroční edice Metabo 50years Safety.

Valeo patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. U APM Automotive lze vybírat třeba z kompletní nabídky spojkových dílů a řady spojek Classic pro desetileté a starší vozy. K dispozici jsou také celé spojkové sady Kit4P pro alternativní trvalou náhradu dvouhmotového setrvačníku za pevný.

Všechny nabízené díly značky VALEO jsou dohledatelné v APMShopu.