APM Automotive: VALEO pro jistotu nebo pro radost

Pozor!

Akce skončila.

Nabídka zajímavých odměn za nákupy sortimentu VALEO u APM Automotive pokračuje i v červnu. A opět jsou na výběr hned dvě odměny. Registrovaní zákazníci si tak po splnění cílového obratu VALEO mohou vybrat mezi záznamovou palubní kamerou do auta nebo akumulátorovým autíčkem pro děti…

akce apm na valeoZa červnové nákupy náhradních dílů VALEO (= spojek, startérů, alternátorů, stěračů, světel, parkovacích senzorů či dalších dílů elektrosoustavy či klimasystému) v celkové hodnotě alespoň 10.000,- Kč tak může každý registrovaný zákazník – servis získat zdarma jednu ze dvou nabízených odměn. Buď kompaktní palubní kameru TrueCam H5 (v hodnotě 3.700,- Kč bez DPH) nebo dětské aku autíčko MINI Hatch Blue s nostostí 30 kg a možností dálkového zásahu do ovládání (v hodnotě 3.300,- Kč bez DPH).

VALEO patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. U APM Automotive lze vybírat třeba z kompletní nabídky spojkových dílů a řady spojek VALEO Classic pro desetileté a starší vozy. K dispozici jsou také celé spojkové sady VALEO Kit4P pro alternativní trvalou náhradu dvouhmotového setrvačníku za pevný. Nabízíme také osvědčené startéry a alternátory VALEO, na které v prvovýrobě spoléhá celá řada automobilek, a samozřejmě nemohou chybět ani stěrače dostupné v různých provedeních i délkách.

Všechny nabízené díly značky VALEO jsou dohledatelné v APMShopu (https://shop.apm.cz/)