APM Automotive: Výhodné předobjednávky zimních pneu

Pozor!

Akce skončila.

Atraktivní nabídkou 43 různých pneu za příznivé ceny pro včasné předzásobení na blížící se sezonu nabízí právě vydaný akční mini katalog PNEU HITY od APM Automotive.

APM Automotive: Výhodné předobjednávky zimních pneuJako každý rok tak i letos APM Automotive svým zákazníkům nabízí možnost výhodných předobjednávek zimních pneu s garantovaným dodáním do konce října a prodlouženou splatností. Tradiční objednávkový formulář je opět doplněn i nabídkou různého pneuservisního příslušenství (disky, ventilky, závaží a další spotřební materiál).  K určitému počtu pneumatik Continental či Barum mohou zákazníci navíc získat i atraktivní odměnu zdarma.

Ceny uvedené v mini katalogu s předobjednávkovým formulářem jsou platné pro všechny registrované zákazníky APM Automotive, aktuální ceny zbývajících produktů jsou dohledatelné ve webshopu APMShop.

Předobjednávkový formulář zájemci najdou na druhé straně katalogu (PDF). Pak už stačí jen vypsat zákaznické číslo a počet objednávaných pneu a vyplněný formulář doručit svému obchodnímu zástupci APM Automotive nebo poslat na objednávky@apm.cz.