APM Automotive: Kupujte DIVINOL a získejte e-koloběžku

Pozor!

Akce skončila.

Ve spolupráci s firmou Zeller+Gmelin, výrobcem maziv značky DIVINOL, připravila společnost APM Automotive předvánoční akční set, ve kterém sud motorového oleje DIVINOL SYNTHOLIGHT DPF 5W/30 doplňuje praktická elektrická koloběžka s nosností 120 kg.

Kupujte DIVINOL a získejte e-koloběžku u APM AutomotiveDIVINOL SYNTHOLIGHT DPF 5W/30 (DI-49520/200) je vysoce výkonný motorový olej pro maximální intervaly výměny. Navržený speciálně pro vozy se systémy pro likvidaci škodlivin (Low-SAPS) k dodržení nejpřísnějších emisních limitů. Díky svým specifikacím (ACEA C3; API SN) nabízí široké spektrum použití, mimo jiné pro modely značky VW Group, Mercedes-Benz či BMW. Dvousetlitrový sud je v akční nabídce APM Automotive dodáván zároveň s elektrickou koloběžkou XAV3500 v hodnotě bezmála šestnáct tisíc korun.

Speciální akční set za výjimečnou cenu 32.900,- Kč (bez DPH) bude k dispozici do konce listopadu (nebo do vyprodání zásob), přičemž koloběžka bude doručována samostatně, přesněji osobně obchodním zástupcem APM Automotive cca 10 dnů po objednání setu.