APM Automotive: Elring těsnění i s bonusem

Pozor!

Akce skončila.

Těsnění pod hlavu válců a kompletní sady těsnění motoru značky ELRING od APM Automotive přináší zákazníkům nejen záruku špičkové kvality, ale v prosinci 2019 také užitečný bonus – ELRING Dirko grey 036.163 + velkoformátový poster s nabídkou a technickým popisem tmelů této značky.

ELRING je jedna z obchodních značek koncernu ElringKlinger AG, což je vedoucí vývojový partner a sériový dodavatel automobilových těsnění pro mezinárodní automobilový průmysl. Značka Elring je po celém světě etablována jako uznávaný výrobce nejrůznějších těsnění a příslušenství v kvalitě originální výbavy a zároveň největší světový výrobce motorových těsnění.

VElring těsnění i s bonusem u APM Automotiveedle kompletních sad těsnění a těsnění hlavy válců Elring dodává také těsnění víka motoru, sání a výfuku či hřídelová a ventilová těsnění a také šrouby hlavy válců a špičkové těsnící tmely. Třeba univerzální trvale elastický silikonový tmel Dirko grey s širokým teplotním rozsahem, který je použitelný jak samostatně z vnějšku mezi povrchy bez jejich demontáže, tak v kombinaci s plochým těsněním.

Všechny nabízené produkty ELRING jsou dohledatelné v APMShopu.