APM Automotive: PEWAG odměny utržené ze řetězu

Pozor!

Akce skončila.

Prémiové sněhové řetězy PEWAG vyhlášené svojí špičkovou kvalitou a snadnou montáží nabízí APM Automotive v prosinci za zvýhodněné akční ceny a navíc i s praktickou zimní odměnou.

PEWAG odměny utržené ze řetězu u APM AutomotiveKdo jednorázově nakoupí řetězy PEWAG alespoň za dva tisíce, získá funkční triko. A pokud někdo v prosinci nakoupí sortiment PEWAG alespoň za 3.000,- Kč, získá v lednu 2020 navíc i pár speciálních rukavic PEWAG s dlouhou manžetou na ochranu rukávů při montáži řetězů.

PEWAG je rakouský výrobce řetězů s více než 275letou tradicí ve výrobě. Na evropský trh dodává mimo jiné také širokou škálu sněhových řetězů pro osobní, sportovní, užitková i nákladní vozidla v TOP kvalitě, při jejich vývoji a výrobě užívá nejmodernější technologie z hlediska funkčnosti a odolnosti (např. legování nikl manganem či titanem) i pro snadnou montáž na vozidlo. Hlavní výrobní závod na sněhové řetězy je ve Vamberku.

Akční ceny APM Automotive přitom platí i na některé rozměry neprodávanějších sněhových řetězů PEWAG BRENTA-C, které mají robustní síť pro spolehlivý záběr a klidný chod a manuální dopínání s ráčnou. Žádané jsou také řetězy PEWAG SNOX s nejjednodušší montáží/demontáží na kolo a především s plně automatickým napínáním systému SnoxBox.

S výběrem správných řetězů pro konkrétní vůz zájemcům pomůže APMShop.