APM Automotive & Stahlgruber CZ: TNT2015 – exploze skvělých odměn

Pozor!

Akce skončila.

Nakupujte v březnu, dubnu a květnu u APM Automotive nebo STAHLGRUBER CZ a získejte skvělé odměny zdarma.

Udělejte si jaro ještě příjemnější se spoustou dárků. Rozdává se tisíce značkových telefonů, tabletů, televizí, elektrokol a servisního vybavení.

ZÁKLADNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA AKCE TNT2015:
■ 1. Akce TNT2015 (dále AKCE) trvá od 1. 3. do 31. 5. 2015.
■ 2. Pro informace o AKCI byl zřízen samostatný web www.akceTNT.cz
■ 3. AKCE je určena a platí pro stávající registrované zákazníky APM Automotive s.r.o. (dále APM) a Stahlgruber CZ s.r.o. (dále STG), kteří nejsou v období AKCE u APM a STG zároveň zapojeni do programů a jiných akcí podobného charakteru, nekompatibilních či jakkoliv kolidujících s AKCÍ.
■ 4. AKCE je určena rovněž pro nové zákazníky, kteří se v průběhu trvání AKCE zaregistrují jako zákazníci APM nebo STG.
■ 5. Zákazník APM a STG se neúčastní AKCE automaticky, ale musí se do AKCE zaregistrovat jedním z následujících způsobů:
     a) podle pokynů na webové stránce www.akceTNT.cz
     b) přímo prostřednictvím obchodních zástupců APM nebo STG
     c) přímo prostřednictvím vedoucích poboček (prodejen) APM nebo STG
     d) přímo prostřednictvím webshopu APMCat (webcat.apm.cz) – platí pouze pro APM.
■ 6. Každý do AKCE přihlášený stávající i nový zákazník APM nebo STG dostane v AKCI nastaveny individuální cílové obraty pro získání jednotlivých odměn, případně jejich určených kombinací.
■ 7. Konkrétní výši svých individuálních obratů v AKCI má účastník AKCE zobrazenu po přihlášení do webshopu APMCat (zákazník APM), na webu www.akceTNT.cz (zákazník APM i STG) nebo mu ji sdělí operátor na pobočce či příslušný obchodní zástupce APM a STG.
■ 8. Minimální měsíční obrat účastníka AKCE v započítávaném zboží do AKCE je pro období AKCE stanoven na 10.000,- Kč bez DPH.
■ 9. Do obratu AKCE je zahrnutý standardní sortiment zboží APM a STG s výjimkou servisního vybavení, garážové techniky, OE dílů, ostatních specifikovaaných skupin a zboží zařazeného v nekompatibilních akčních nabídkách.
■ 10. Odměny budou účastníkům AKCE po splnění všech podmínek vydávány od následujícího měsíce po skončení AKCE a fakturovány za 1 Kč bez DPH.
■ 11. Podmínkou pro získání odměny je uhrazení všech závazků účastníka AKCE vůči APM a STG z minulých období i vzniklých v průběhu trvání AKCE.
■ 12. APM a STG si jako vyhlašovatelé AKCE vyhrazují právo v odůvodněných případech změnit konkrétní model odměny za jiný typ s obdobnými parametry, srovnatelné kvality a kategorie od stejného výrobce.
■ 13. Na odměny v AKCI nevzniká právní nárok.
■ 14. APM a STG si jako vyhlašovatelé AKCE vyhrazují právo v odůvodněném případě AKCI zkrátit, přerušit, zrušit nebo jinak upravit její pravidla a také právo zákazníka do AKCE nepřijmout či ho z AKCE v jejím průběhu vyloučit.
■ 15. Obrázky odměn jsou v rámci reklamní podpory AKCE ilustrativní.
■ 16. Popisy a hodnoty odměn odpovídají termínu vzniku reklamní podpory AKCE.
■ 17. APM a STG si jako vyhlašovatelé AKCE vyhrazují právo na změny a případné tiskové chyby v rámci reklamní podpory AKCE.

Leták ke stažení najdete – ZDE