APM Automotive: Letní pneu za zimní ceny

Pozor!

Akce skončila.

Od dubna již motoristé mohou bez obav na svých vozech používat letní pneumatiky, je tedy nejvyšší čas využít možnost jejich výhodných předobjednávek od APM Automotive. Tím spíše, že ceny pneumatik se rovněž od 1. dubna s ohledem na vývoj kurzu eura bohužel poněkud zvedají (v průměru o 5%), ale APM nabídka předzásobení nadále platí i s březnovými zvýhodněnými cenami.

APM Automotive: Letní pneu za zimní ceny Tradiční objednávkový formulář s výběrem dalšího příslušenství najdete v APMShopu. Za nákup více kusů značek Continental, Barum či Hankook přitom můžete navíc zdarma získat i praktické odměny v podobě kazety či kufříkové sady závaží.

Letní pneumatiky mají oproti zimním jinou směs i dezén, lépe přizpůsobený běžnému počasí. Zimní směs nabízí nejlepší vlastnosti a především přilnavost při nižších teplotách, zatímco při vyšších teplotách je směs příliš měkká. Díky tomu se nejen zhoršuje přilnavost i výkon dezénu, ale zároveň značně vzroste opotřebení. Důležitá je také předepsaná minimální hloubka dezénu, která u letních pneumatik činí 3 mm.