Největší autosalon v ČR – AUTOSHOW PRAHA již v srpnu

23. července 2021, 8:51

Největší česká automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA proběhne opět v srpnovém termínu, a to 27. – 29. 8. 2021 v PVA EXPO PRAHA. Ani letos nebude chybět uvedení trendů a novinek předních  značek i atraktivní doprovodný program. Partner veletrhu AUTOSHOW PRAHA je Skupina ČEZ.

AUTOSHOW PRAHA 2021

Zájem ze strany vystavovatelů trvá

Po loňském úspěchu zaznamenává i letos organizátor akce, společnost ABF, nárůst ze strany vystavujících firem. Na této automobilové události nebude chybět žádná důležitá značka. Navíc letní 24. ročník výstavy bude unikátem nejen díky účasti nejvýznamnějších automobilových dealerů v ČR, atraktivním doprovodným programem, ale i vzhledem k sobotnímu večernímu programu, který bude spojen s koncertem, driftovací a kaskadérskou show.

„V současnosti již máme potvrzenou účast řady nejvýznamnějších automobilových dealerů. Kromě vozidel, které jsou již nyní v prodeji, zde však návštěvníci uvidí i mnoho výstavních premiér nebo prototypů plánovaných modelů,“ říká Vanda Petrov, ředitelka veletrhu.

Na zkušebním okruhu pak budou moci zájemci usednou za volant různých typů vozů a udělat si reálný obraz například o svém budoucím automobilu.

Doprovodný program

AUTOSHOW PRAHA představí aktuální trendy ve všech oblastech spojených s automobily od designu, tuningu, audio vybavení po zabezpečovací systémy. Kromě praktických informací a rad pro bezpečný pohyb na silnici, budou součástí doprovodného programu také autogramiády, simulátory a trenažéry, zážitkové jízdy se supersporty, drift aréna, tuningový sraz, sraz sportovních a amerických aut, program věnovaný bezpečnosti jízdy a mnoho dalšího.

Již nyní je možné si zakoupit vstupenky v předprodeji a to na stránkách PVA EXPO PRAHA.

Díky včasnému zakoupení se vyhnete dlouhým frontám, a navíc je vstupenka v předprodeji za zvýhodněnou cenu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!