ZF Workshop Tour 2021 zavítá do Česka a na Slovensko!

30. srpna 2021, 15:45

Navštívit 150 dílen, ujet více než 3 000 kilometrů a to vše během necelých dvou měsíců – takový je plán kampaně „ZF Workshop Tour 2021“ pro nadcházející týdny. Zástupci ZF Aftermarket navštíví nezávislé autoservisy v České republice a na Slovensku. Během návštěv budou předávat znalosti o produktech z portfolia ZF Aftermarket a odmění ty autoservisy, které při své práci aktivně používají náhradní díly značek LEMFÖRDER, SACHS a TRW.

ZF Workshop Tour 2021

Od velkých měst až po malá městečka a vesnice – zástupci ZF Aftermarket navštíví servisy ve všech koutech České a Slovenské republiky. Cílem kampaně ZF Workshop Tour je oslovit co nejširší skupinu našich zákazníků, poznat je osobně a mít možnost ocenit ty nejlepší. Je důležité si uvědomit, že výběr náhradních dílů používaných při opravách vozidel má přímý vliv na bezpečnost cestujících a spolehlivost vozidla na silnici – s ohledem na to chce společnost ZF Aftermarket oslovit ty automechaniky, kteří jejím výrobkům důvěřují a doporučují je svým zákazníkům.

„Vysoká kvalita výrobků LEMFÖRDER, SACHS a TRW je výsledkem dlouholeté úzké spolupráce s předními výrobci automobilů, kteří používají komponenty ZF. Zaručuje to také spokojenost zákazníků nezávislých autoservisů. Profesionálové v oboru autoopravárenství se těší u svých zákazníků velké důvěře, a proto jsou pro nás doporučení a pozitivní názory automechaniků v souvislosti s našimi díly tak důležité.” – zdůrazňuje Peter Rothenhöfer, obchodní ředitel ZF Aftermarket pro region Polsko/Česká republika/Slovensko.

Co se pro nezávislé autoservisy v rámci ZF Workshop Tour 2021 chystá?

Specialisté firmy ZF Aftermarket budou během návštěv autodílen zjišťovat, jakou podporu očekávají automechanici při své každodenní práci, a poskytnou jim také kvalitní školicí materiály. Autoservisy, které během dvou týdnů před návštěvou prodají výrobky LEMFÖRDER, SACHS a TRW v hodnotě alespoň 5.000 Kč, budou odměněny profesionální pracovní kombinézou.

Současně s Workshop Tour 2021 bude probíhat propagační akce společnosti ZF Aftermarket, v rámci které získají atraktivní ceny nejaktivnější dílny, pokud jde o nákup dílů ze sortimentu ZF Aftermarket! Prvních 250 autoservisů, které prokáží nákup výrobků LEMFÖRDER, SACHS a TRW v hodnotě. min. 30.000 Kč v České republice nebo 1.100 € na Slovensku od vybraného distributora, obdrží vysoce kvalitní bezdrátový reproduktor značky JBL – ideální pomůcku pro každou dílnu.

Akce bude probíhat od 12. října 2021 nebo do vyprodání zásob ve spolupráci s těmito distributory: AD Partner, APM Automotive, Autotechna Baranek, EMT, Inter Cars, J+M Autodíly, LKQ, Stahlgruber. Více podrobností u distributorů. Propagační kampaně vedené ve spolupráci s autorizovanými distributory značek jsou určeny automechanikům opravujícím osobní a nákladní automobily, kteří ve svých autodílnách používají originální díly značek z portfolia ZF Aftermarket: LEMFÖRDER, SACHS a TRW.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!