AIC Germany: Od schopnosti k dokonalosti

24. března 2023, 11:37

Společnost Jürgen Liebisch GmbH byla založena v roce 1975 ve středu Hamburku (Německo) jako firma se dvěma zaměstnanci a postupně se stala úspěšným středně velkým podnikem na aftermarketu. 

AIC Germany

Se svými výrobky obchodují po celém světě a vyvinuli se v dynamického výrobce, který umí řešit problémy. Dnes působí ve svém nejmodernějším logistickém centru v Glinde u Hamburku. Jako hanzovní obchodníci se vyznačují zásadovostí, autenticitou a spolehlivostí. A služby jsou u nich na prvním místě. 

100 skupin produktů – přibližně 13.000 dílů

Díky širokému portfoliu produktů, které zahrnuje více než 100 skupin výrobků a více než 13.000 dílů, vytváří potřebná řešení pro aftermarket. Hlavní prioritou je především úspěšná kombinace vysoce kvalitních produktů a příznivých cen, která zajišťuje, že i starší vozidla zůstanou provozuschopná. 

Silnými partnery AIC Germany jsou:

V posledních letech kromě vlastní vysoce kvalitní značky „AIC Germany“ navázali obchodní spolupráci také s výrobci originálního vybavení: iwis, Dunlop Suspension Systems, OLSA. 

Záruka 5 let

Kvalita a spolehlivost jsou hlavními prioritami společnosti ve všech oblastech – od odborných znalostí zaměstnanců až po pracovní postupy. 

Jakmile náhradní díl projde všemi kontrolami komplexní kontroly kvality, může být objednaný výrobek dodán zákazníkovi.  

Koneckonců, ve společnosti AIC chtějí mít jistotu, že oprava proběhne bez problémů. Pokud by se někdy stalo, že tomu tak nebude, nabízí na všechny naše náhradní díly ze sortimentu AIC také záruku 5 let nebo až 75.000 km. Když jsou spokojeni zákazníci, jsou spokojeni také v AIC Germany.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!