J+M autodíly: Dálniční známka na rok zdarma při koupi sudů oleje značky Schäffer

Pozor!

Akce skončila.

Společnost J+M autodíly si pro vás v období od 1. 11. 2018 do 31. 1. 2019 jako každoročně připravila zimní akci se sudovými oleji SCHÄFFFER. Získat můžete dálniční známku na rok zdarma.

Akce J+M Autodíly na sudové oleje SCHÄFFFER

Již tradiční akci – dálniční známku zdarma k sudům oleje – spustila firma J + M autodíly od listopadu, přičemž poslední možný termín objednávek sudů je 31.1.2019.

Za odběr oleje Schäffer získáte roční dálniční známku pro vozy do 3,5 tuny na rok 2019. První dálniční známky budou vydávány zákazníkům hned po uvedení těchto známek do prodeje, a to v průběhu prosince.

Dálniční známky budou vydávány vždy po uhrazení dokladu za sudy oleje. Poslední objednávky z konce ledna mohou dálniční známky obdržet až začátkem února.

Základní kombinace a cenu za balíček se známkou naleznete v akčním letáku níže. Pokud se Vám vybrané kombinace nehodí, můžete poptat individuální kombinaci sudů u obchodních zástupců J + M autodíly. Akční balíčky s dálniční známkou je možné objednávat pouze u Vašich obchodních zástupců.

Akce od J+M ke koupi sudů olejů Schäffer

Pro zákazníky, kteří nechtějí dálniční známku v akčním balíčku, nabízí J + M autodíly další akce k sudům SCHÄFFER:

  1. Možnost získat montérkový overal nebo lacle JM za nákup čtyř libovolných sudů oleje SCHÄFFERAkce J+M Autodíly za sudové oleje SCHÄFFFER montérky
  2. Možnost získat magnetickou misku KS TOOLS k nákupu dvou sudů SCHÄFFER (5W40, 5W40PD, 5W30, 5W30LL)Akce J+M Autodíly za sudové oleje SCHÄFFFER magnetickou misku

Jednotlivé akce není možné kombinovat, je však možné využít všech akcí najednou!

Značku SCHÄFFER prodává společnost J + M autodíly

Oleje značky SCHÄFFER prodává společnost J + M autodíly více jak 5 let a zákazníci oceňují vysokou kvalitu těchto olejů za velmi příjemnou cenu. Oleje SCHÄFFER jsou ideální volbou pro nové i starší automobily – splňují všechny potřebné normy a jejich kvalitu znají zákazníci nejen na českém trhu.

Značka SCHÄFFER také nabízí kvalitní akumulátory v základní i heavy duty verzi se zárukou až 5 let, nemrznoucí kapaliny a kapaliny do ostřikovačů. Po novém roce se budou pod značkou SCHÄFFER prodávat také výfukové vlnovce a stěrače.

Více na www.jmautodily.cz.