Trost: 50% sleva v rámci Nýřany Opening

Pozor!

Akce skončila.

Firma Trost si Vás dovoluje pozvat do Nýřan, kde v pátek 14. října slavnostně spouští provoz největšího skladu náhradních dílů pro osobní a nákladní vozy ve střední Evropě.

Je to jedinečná příležitost, prohlédnout si tento sklad, šíři sortimentu a nahlédnout pod pokličku jeho provozu. V rámci této akce proběhne také rozšířená expozice vybavení pro autoservisy, kterou znáte ze svých regionů pod názvem Road Show. Kromě nabídky zařízení za speciální ceny uvidíte řadu praktických ukázek technického oddělení.

Navíc Vám na této akci firma poskytne 50% slevu na většinu sortimentu. Sleva se nevztahuje na originální díly, oleje a díly pro nákladní vozy, které však také nabízí za akční ceny. Poukázku na tuto slevu získáte pouze 14.10.2011 v Nýřanech.

Slavnostní spuštění skladu doprovází bohatý doprovodný program ve stylu October Fest s občerstvením a kapela Děda Mládek Illegal Band.

Program Nýřany, dne 14. 10. 2011
– 14.00-20.00 TROST Road Show
– Možnost nákupu s 50% slevou
– Expozice vybavení autoservisů
– Praktické ukázky zařízení od vybraných partnerů
– Prohlídka skladu
– Občerstvení ve stylu October Fest
– Doprovodný program
– 17.00 Děda Mládek Illegal Band

Pokud máte zájem zúčastnit se této akce, můžete potvrdit svou účast v elektronickém formuláři, který naleznete na stránkách firmy – www.cz.trost.com. Zde je také k dispozici pozvánka, kde jsou uvedeny další podrobnosti. Vstup na akci je pouze pro předem registrované hosty.