Autobenex: Road show – jarní akce 2012

Pozor!

Akce skončila.

Firma AUTOBENEX, spol. s r.o. pro své zákazníky připravila jarní prodejní akci pod názvem: „Autobenex pro věrné zákazníky“.

Akce běží od 1. 3. do 30. 6. 2012 na území České republiky. Akce je zaměřena na podporu stálých a věrných zákazníků z řad autoservisů a firem s vozovým parkem. Už teď se zákazníci mohou těšit na akci plnou dárků a odměn. Část odměn osobně předá a ostatní představí atraktivní Autobenex hlídka přímo u Vás v servisu.

Ano nejméně 1x měsíčně se můžete těšit na dárek a návštěvu 2 atraktivních dívek z Autobenex hlídky. Odměny za věrnost vyvrcholí na již tradiční Autobenex Road Show koncem května. Na Autobenex Road Show vedle zábavy a dobrého jídla, můžete získat desítky hodnotných cen.

Akce je určena jen pro věrné zákazníky Autobenexu. Zajímá Vás, zda Vás navštíví dvě atraktivní slečny z Autobenex hlídky? Zeptejte se svého vedoucího pobočky společnosti AUTOBENEX, spol. s r.o.

Více informací k akci a Autobenex Road Show naleznete v březnu v Aktualitách a v pravidlech akce na webových stránkách.

Určitě sledujte příspěvky ve FUN zoně na webu firmy, kde budou k dispozici videa a fotky z návštěv autoservisů. A třeba to bude právě ten Váš.

Více na autobenex.cz