Jarní akce Autobenex pro věrné zákazníky jde do finále

Pozor!

Akce skončila.

Jak se blíží oba termíny setkání s Vámi, zákazníky Autobenex Road Show, naplánované na 19. a 26. května, finišuje i jarní akce, získávání voucherů za obrat.

V květnu máte poslední možnost získat speciální vouchery, které na Autobenex Road Show použijete jako odpovědní lístky v soutěži. Vouchery obdržíte při registraci v den konání akce.

Na každé Autobenex Road Show získá jeden z Vás, který odpoví nejlépe, automobil PEUGEOT 207 5D, 1.4 VTi s klimatizací a skvělou výbavou Active. Další odpovídající pak, podle pořadí, desítky dalších hodnotných cen.

Pravděpodobnost výhry automobilu je velmi vysoká a je tím vyšší, čím více získáte voucherů. V květnu navíc lze získat voucher již za každých 20.000 Kč obratu.

 

Ale hlavně nesmíte chybět na Autobenex Road Show.

Automobily jsou přímo od Peugeot Domanský, kde velmi krátce sloužila jako referentské vozy a mají najeto kolem 4.000 km. Budete prvním vlastníkem v rámci ČR. Jistě Vám nemusíme radit jak s automobilem naložit, ale třeba náhradní vozidlo pro Vaše zákazníky se přímo nabízí.

Využijte května a navyšte svůj obrat co nejvíce, ať zvýšíte Vaše šance na hlavní cenu Autobenex Road Show, automobil Peugeot 207 Active 1.4VTi a další desítky hodnotných cen.

Více na autobenex.cz