Elit: Akce na brzdy a odpružení o návštěvu firmy Brembo a Ferrari

Pozor!

Akce skončila.

Chcete se podívat exkluzivně DO VÝROBY FERRARI, Bremba, Roadhouse nebo získat další parádní ceny? Určitě ano. Stačí v září a říjnu nakupovat v ELITu díly brzd a odpružení a sledovat svoje pořadí v elektronickém katalogu eCat.

Podmínky akce:
Akce je určena pro všechny servisy, prodejny i distributory. Je započítáván obrat u společnosti ELIT CZ v nákupních cenách zákazníka ve vybraných produktových skupinách brzdových dílů a dílů odpružení našeho sortimentu. Výhry hlavních cen budou určeny dle výpočtu obratu a jeho nárůstu, výhry věcných cen jen dle částky obratu a speciální cena dle počtu nakoupených kusů destiček Roadhouse.

Hlavní ceny:
Hlavní cenou jsou 3-4 denní zájezdy pro 16 nejlepších zákazníků (13 prodejen a 3 distributoři) k našim dodavatelům do Itálie (Brembo a Ferrari) a Španělska (Roadhouse) a sada na čištění nábojů Hazet + digitální šuplera s hroty + Umbro-KYB cestovní taška pro 10 zákazníků (8 prodejen a 2 distibutoři).

1. Zájezd do Itálie – návštěva Brembo a Ferrari:
• Exkluzivně po 5 letech detailní prohlídka výroby Ferrari v Maranellu – hlavního zákazníka Brembo.
• Prohlídky muzea Ferrari v Maranellu se všemi perlami na jednom místě, včetně spousty F1.
• Možnost zapůjčení Ferrari 360, 430, 458, 599 atd. za neskutečně nízké ceny + DVD z vaší jízdy.
• Návštěva výzkumného a vývojové centra celého Bremba – komplexu Kilometro Rosso.
• Návštěva výroby destiček nebo celých brzdových systémů Ferrari, Porsche, Mercedes AMG – dle možností.
• Ubytování v luxusních hotelech v historickém městě Bergamo a Maranellu hned vedle továrny Ferrari.
• Úžasná italská kuchyně v typických a stylových restauracích.
• Návštěva krásného jezera Lago di Garda.

2. Zájezd do Španělska – návštěva Roadhouse:
• Kompletní prohlídka výroby a vývoje brzdových destiček největšího aftermarketového výrobce na světě.
• Přesun do Madridu a návštěva typického španělského flamenga.
• Prohlídka Madridu – volný program – nákupy, spousta památek, galerie a noční život.
• Návštěva zákulisí a síně slávy kultovního svatostánku Realu Madrid – Santiago Bernabeu.

3. Kompletní profesionální sada na čištění nábojů Hazet (v hodnotě 3.600 Kč) + Digitální posuvka s hroty na brzdové kotouče (v hodnotě 1.500 Kč) + UMBRO-KYB cestovní taška (v hodnotě 2.000 Kč).

Vyhodnocení a výběr hlavní ceny
Informaci o vašem pořadí v akci naleznete nově v elektronickém katalogu! Jako každý rok probíhá určení pořadí pro výběr hlavních cen na základě výpočtu zohledňujícího velikost obratu i jeho nárůst v porovnání s předchozím rokem. Na základě tohoto pořadí si pak budete moci vybrat jednu z hlavních cen – konkrétní zájezd nebo sadu cestovní tašky se šuplerou a čističem dosedacích ploch Hazet. Lepší pořadí samozřejmě znamená vyšší šanci na výběr požadované výhry. Kromě elektronického katalogu vám informaci o pořadí poskytne i váš prodejní poradce.

Další ceny:
Pro neomezený počet zákazníků, kteří nedosáhnou na jednu z hlavních cen, jsou připraveny stovky dalších zajímavých cen. A to jednoduše za dosažení stanovených obratových hranic. Pouze s podmínkou obratu alespoň stejného jako v předchozím roce (info u vašeho prodejního poradce a pobočky). Produkty zahrnuté v této akci tvoří každému servisu až čtvrtinu obratu. Stanovené obratové hranice během jsou tedy během 2 měsíců akce opravdu snadno dosažitelné většinou aktivních zákazníků! Tyto ceny lze sčítat dle dosaženého obratu (za obrat 105.000 Kč získá např. servisní zákazník cenu č.1 a č.2). Každou z uvedených cen lze ale získat pouze do výše 2ks.

1. Sada montérek ROADHOUSE a SACHS + UMBRO cestovní taška + 40 cm nerezové hodiny SACHS
Servisy – za 60 000 Kč obratu
Prodejny – za 90 000 Kč obratu

2. Batoh KYB + kvalitní tričko KYB + ochrana palubní desky ROADHOUSE
Servisy – za 45 000 Kč obratu
Prodejny – za 65 000 Kč obratu

3. Speciální cena
10 zákazníků (7 prodejen a 3 servisy) s nejvyšším počtem nakoupených kusů destiček ROADHOUSE získá exkluzivní hodinky TIMEFORCE z kolekce Christiana Ronalda.

Více na elit.cz