PitStop – úspěšná bezpečnostní akce sítě ProfiAuto

10. prosince 2018, 14:14

ProfiAuto zrekapitulovalo letošní cyklus PitStopů: 90 měst, 6.500 zkontrolovaných vozidel a 360 zapojených autoservisů. Už po čtvrté polští, čeští a slovenští řidiči využili bezplatnou kontrolu komponentů vozidel, které mají přímý vliv na bezpečnost cestujících. Novinkou ročníku 2018 byly lekce ve školách.

PitStop od ProfiAutoProfiAuto PitStop je řada událostí pro motoristy, které probíhají v několika desítkách měst ročně. Mobilní servisní tým ProfiAuto se objevuje na veřejně dostupných místech, převážně na parkovištích obchodních center. Každý řidič, který do PitStopového městečka zavítá, může počítat s odborným prověřením technického stavu auta, radou specialistů a sezónními suvenýry, např. kapalinou do ostřikovačů.

Během čtvrtého ročníku akce PitStop mechanici prováděli prohlídky nejdůležitějších systémů a podsystémů; kontrolovali technický stav pneumatik, zavěšení, akumulátoru, osvětlení a stěračů. Zaměřovali se na kvalitu kabinového filtru, provozních kapalin, teplotu varu brzdové kapaliny, teplotu a kvalitu chladící kapaliny. Vybrané PitStopy doprovázely vzdělávací lekce na školách, během nichž odborníci ProfiAuto formou hry přibližovali nejmladším žákům tématiku široce chápané bezpečnosti jízdy, a v případě učilišť sdíleli praktické znalosti.

Pořadateli PitStopu v roce 2018 byli: značka ProfiAuto, její lokální partneři a firmy ATE, MANN-FILTER, OSRAM a VARTA. Do akce se také zapojili mechanici z 360 ProfiAuto servisů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!