Firma WM Autodíly inovovala půjčovnu speciálních přípravků na všech pobočkách

24. června 2019, 16:06

Společnost WM Autodíly v nedávné době inovovala svou půjčovnu nářadí a speciálních přípravků, kterou poskytuje jako prémiovou službu pro své konceptové partnery Autofit a WM Partner.

Firma WM Autodíly inovovala půjčovnu speciálních přípravků

Firma WM Autodíly disponuje svým rozsahem nejobsáhlejší půjčovnou nářadí na trhu. Dva centrální sklady půjčovny v Hostivici a v Olomouci obsahují 65 různých druhů přípravků.

Novinkou oproti minulosti je, že 22 nejběžnějších přípravků je zákazníkům k dispozici na každé lokální pobočce WM Autodíly a k dodání jsou připraveny takřka okamžitě.

Půjčovna zahrnuje sady pro montáž rozvodových mechanismů, sady na montáž spojek, sady pro kontrolu tlaku oleje a paliva, kompresiometr, soupravy na opravy závitů, soupravy na odvrtání zalomených žhavicích svíček, přípravky pro demontáž a montáž ložisek kol a mnoho dalších.

Objednání půjčovny nářadí probíhá prostřednictvím technické hotline, kde tým proškolených techniků vybere zákazníkovi vhodné přípravky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Novák, 4. července 2019, 19:48 1 0

Půjčovna jen pro partnery v Autofit konceptu, ostatní konkurence půjčovnu nabízí všem bez rozdílu. To se vám opravdu vyplatí sem dávat tenhle článek o ničem pro 30 partnerů Autofit ? Hmmm asi máte na rozhazování a podle toho to vypadá. No jo no, konkurence je o dva kroky vepředu.

Odpověď

Břetislav, 24. července 2019, 20:38 0 0

Doufám, že jste to dodali taky do nedávno zrušených poboček. RIP Jíčín, Pardubice a Budějovice.

To je ta zelená expanze ? Jak nám vaši obchoďáci rádi nakecávají ?

Odpověď

Redakce, 31. července 2019, 10:25 0 0

V poslední době se u článků firmy WM autodíly objevilo spoustu komentářů, které již jsou na hraně objektivity a etiky. Jsou vždy z jedné IP adresy a pisatel se ukrývá pod různými názvy. Komentáře podepsané jako Elit a Auto Kelly byly odstraněny, zde mohlo dojít ke zneužití názvu firmy. Další komentáře ze stejné IP adresy budou mazány.
Redakce

Odpověď