FERDUS: Instalační sada do podlahy pro nůžkové zvedáky OMEGA320

4. července 2024, 11:04

Nůžkový zvedák OMEGA320 se původně představil jako mobilní zařízení, nově ho lze ale pomocí elegantního instalačního setu rychle a jednoduše přeměnit na plnohodnotné provedení do podlahy.

Sadu tvoří pět součástí. Prim hraje centrální panel vyrobený z vysoce kvalitního a dostatečně silného plechu. Jeho nosnost a torzní tuhost dále posiluje vestavěný trubkový rošt tvořící pevnou mříž.

Po stranách středové platformy jsou pak vepředu i vzadu obdélníkové segmenty s kolejnicemi pro hladké spouštění nájezdů. Ty jsou při montáži pevně spojeny nejen s hlavním panelem, ale také se samotným zvedákem, čímž je zcela eliminována možnost vyosení kolejnic. Ani zde se pochopitelně na materiálu nešetřilo.

Velkou výhodou setu je, že ho lze zakoupit nezávisle na pořízení heveru. Proměnit zvedák z mobilního na pevně usazený tak může kdokoliv kdykoliv. Instalace je opravdu až překvapivě snadná a výsledek je parádní nejen funkčně, ale i na pohled.

Nehodí se vám řešení do podlahy? Potřebovali byste být naopak ještě více mobilní? Nic není nemožné. V záloze má FERDUS také pojezdovou soupravu.

Nůžkový zvedák OMEGA320

Technické parametry:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!