OSRAM NIGHT BREAKER® LED SMART: Nová generace LED autožárovek

30. září 2024, 10:20

Společnost OSRAM představuje novou generaci LED autožárovek NIGHT BREAKER® LED SMART, která nabízí legální* a efektivní náhradu za halogenové žárovky. Tyto nové LED žárovky jsou výrazně výkonnější než jejich předchůdci a díky kompaktnímu designu je lze snadno instalovat jako náhradu za žárovky H4 a H7 do široké škály vozidel, včetně osobních aut, obytných vozů, a dokonce i motocyklů.

Nové H4-LED a H7-LED žárovky NIGHT BREAKER® LED SMART poskytují jasnější a efektivnější osvětlení s teplotou až 6000 Kelvinů, což odpovídá dennímu světlu. Jsou o 330 %** jasnější než tradiční halogenové žárovky a jejich spotřeba energie je o 60 % nižší. Oslnění ostatních účastníků silničního provozu až přitom o 50 % nižší než maximální přípustné hodnoty. Navíc mají díky speciálně vyvinuté konstrukci odolné proti vibracím až šestkrát delší životnost, což znamená méně častou výměnu a úsporu nákladů na údržbu. Na tyto žárovky poskytuje OSRAM až šestiletou záruku***.

Instalace těchto LED žárovek je jednoduchá a cenově dostupná. Lze ji provést svépomocí nebo ji svěřit odborníkům v servisu, čímž zákazníci získají navíc rok záruky.

Pro více informací o kompatibilitě a instalaci žárovek NIGHT BREAKER® LED SMART navštivte webové stránky LED-legalne.cz.

* Schválené LED světlo pro vozidla. Platí pouze pro příslušné země se schválením nebo pro které platí rovnocenné schválení a pro modely vozidel a funkce světel aktuálně uvedené v seznamu kompatibility. Další podrobnosti naleznete na osram.com/nb-led a LED-legalne.cz

** V porovnání s tradičními halogenovými žárovkami

*** OSRAM nabízí na žárovky OSRAM NIGHT BREAKER® LED SMART pětiletou záruku. V případě, že jsou žárovky zakoupeny a instalovány v servisu, získávají zákazníci další rok záruky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!