Za placenou registraci – ANALÝZA ZDARMA

Pozor!

Akce skončila.

Všichni stávající a budoucí registrovaní uživatelé si nyní mohou zdarma stáhnout analýzu: Čím budeme jezdit, tedy automobily určené k prodeji z roku 2010.

Nejdřív však k tomu, co můžete získat, kromě analýzy zdarma:

Stále, každý týden bezplatný e-mail z aktuálními informacemi z oboru.

Ale zejména díly placené registraci získáte:

Bezplatnou možnost stáhnutí crossů ze sekce „Databáze“
V sekci „Databáze“ jsou k dispozici crossy mezi výrobci náhradních dílů. Mezi velmi zajímavé crossy patří např. kompletní převodník čísel Japanparts, Ashika na OE čísla a čísla JC Auto, který má více než 37.000 řádků.

Přístup ke speciálním článkům technického charakteru
Zde naleznete zajímavé články, postupy a návody technického charakteru. Mezi první články patří diagnostické případy s dílny diagnostického portálu FCD.eu.

Přístup ke krátkým analýzám trhu
Na našich stránkách se můžete setkat s anketami, kde čtenáři odpovídají na určitou otázku týkající se naší branže. Ty jsou a budou vždy přístupné zdarma. Také uveřejňujeme informace o analýzách trhu, které jsou určeny k prodeji. Nově budou v této sekci přístupné krátké analýzy trhu, kde budou rozebírány otázky a odpovědi na tématické okruhy o aftermarketu s náhradními díly. První je krátká analýza, týkající se diagnostiky.

Zařazení do databáze servisů a obchodů
Pokud Vás nezaujala žádná z předešlých výhod, určitě Vás osloví zařazení Vaší firmy do Databáze (vyhledavače) servisů a prodejen. Díky této databázi bude mít zákazník možnost vyhledat Vaši firmu – dle regionu, specializace a města. U firmy je uvedena adresa, telefony, emailová adresy, webová adresa a popis (specializace) Vaší firmy.

AKCE – UKONČENA
Nyní také (do 31.08.2011) můžete získat zcela zdarma analýzu „Čím budeme jezdit, tedy automobily určené k prodeji z roku 2010“ v hodnotě 7.500,- Kč. Na obsah této analýzy se můžete podívat ZDE.

Vše výše uvedené můžete získat za následujících podmínek:

Cena roční registrace pro jednu provozovnu – 777,- Kč (bez DPH) – akce do 31.12.2011 – 333,- Kč (bez DPH)
Cena roční registrace pro 2-5 provozoven – 1.444,- Kč (bez DPH) – akce do 31.12.2011 – 666,- Kč (bez DPH)
Více než 6 provozoven –  informace na infocz@motofocus.eu

Pro zájemce z řad zástupců výrobních a distributorských firem, je možno učinit samostatnou registraci bez uvedení firmy v databázi.

Registraci můžete provést ZDE. Následně obdržíte potvrzení registrace a náš pracovník Vás bude kontaktovat pro upřesnění zadaných údajů. Následně Vám bude vystavena faktura.

Po uplynutí roční registrace, bude zaslána proformafaktura pro další roční období. V případě nezaplacení proformafaktury, placená registrace zaniká.

Doufáme, že se Vám nabídka naší placené registrace a líbí, a že se Vám rozhodně vyplatí. Vždyť již při jedné provozovně a ceně 333,- Kč, Vás registrace stojí méně než 1,- Kč denně. Pokud díky naší registraci v databázi získáte jednoho zákazníka, již se Vám může investice do registrace vrátit.