POP-ART: Věrnostní program pro velkoobchodní zákazníky

Pozor!

Akce skončila.

Cílem programu je ocenit přízeň zákazníků formou bodů získaných za nákup zboží. Získané body je možné použít v souladu s těmito pravidly pro získání servisní techniky, či slevy na vybrané zboží.

Platnost programu je neomezena, ale může být z jakéhokoliv důvodu provozovatelem změněna. Účast v programu je v rámci každého nákupu automatická, účastník však nemusí program využívat. Získané body nelze převádět na jiného zákazníka.

A jak to to funguje?
Body zákazník sbírá za každý svůj nákup u provozovatele na tzv. bodový účet, který je vedený v prodejním systému provozovatele. Počet bodů bude vypočítán z hodnoty zakoupeného zboží v cenách bez DPH. Za 50,- Kč obdrží zákazník 1 bod (2 %). Hodnota poštovného a jiných doprovodných služeb spojených s prodejem zboží neovlivňuje výpočet bodů. Body se zákazníkovi připíší na jeho bodový účet ihned po přijetí a schválení objednávky. Jestliže zákazník objednané zboží nepřevezme nebo uplatní reklamaci u které bude požadovat vrácení peněz, získané body budou ve stejné výši odečteny. Stav svého bodového účtu zjistí dotazem u provozovatele nebo na našich internetových stránkách www.pop-art.cz (po zadání svých přihlašovacích údajů).

Čerpání z bodového účtu lze pouze po dohodě s obchodním zástupcem. Výběr servisní techniky, nářadí či jiného zboží můžete provést na stránkách www.pop-art.cz . Provozovatel je oprávněný jednostranně změnit nebo ukončit pravidla programu.

Věrnostní program je určen pro registrované velkoobchodní zákazníky společnosti POP-ART, s.r.o. Bystřice nad Olší.