Elit: Akce Motorové díly a těsnění

Pozor!

Akce skončila.

Nakupujte v červnu a červenci v ELITu motorové díly a těsnění ze sortimentu FEDERAL MOGUL a ELRING a získejte spoustu skvělých cen včetně notebooku nebo softshellových bund.

HLAVNÍ CENA: notebook ACER FERRARI ONE.

Akce těsnění Elring
Nakupujte motorová těsnění, gufera a sady šroubů značky ELRING u společnosti ELIT a získejte kvalitní montérky ELRING s logem ELIT.

Každý zákazník, který dosáhne obratu minimálně 2.500 Kč (v nákupních cenách zákazníka bez DPH, ve výše uvedených kategoriích zboží a výše uvedených značkách), získá: 1x kvalitní pracovní oděv v barvách ELRING, s logem ELIT

Každý zákazník, který dosáhne obratu minimálně 5.000 Kč (v nákupních cenách zákazníka bez DPH, ve výše uvedených kategoriích zboží a výše uvedených značkách), získá získá jeden pracovní oděv navíc.

Zboží zahrnuté do akce:
těsnění ELRING, gufera a těsnící kroužky ELRING, sada šroubů do hlavy válců ELRING, montážní sady těsnění ELRING pro turbodmychadla.

Výhody ELRING
– originální kvalita těsnění
– vůdčí technologický výrobce v odvětví OE
– celosvětově největší výrobce metaloflexového těsnění (celokovové vrstvené těsnění)
– trvalá inovace výrobků díky spolupráci s renomovanými výrobci automobilů
– v nabídce ELIT sady těsnění, ale i jednotlivá těsnění na nejrůznější aplikace
– kompletní těsnící sortiment na osobní i nákladní vozy

Akce motorové díly
Nakupujte motorové díly a těsnění od výrobce Federal Mogul u společnosti ELIT a získejte kvalitní bundy, trička, kšiltovky pro volný čas a pracovní rukavice PAYEN.

Hlavním dodavatelem motorových dílů je společnost Federal Mogul, jejíž produkty naleznete pod obchodními značkami AE, GOETZE, GLYCO, NÜRAL, PAYEN.

Zboží zahrnuté do akce:
Těsnění, gufera a těsnící kroužky PAYEN, motorová ložiska GLYCO, písty NÜRAL, pístní kroužky GOETZE, ventily, vodítka ventilů, vačkové hřídele,zdvihátka ventilů a další komponenty ventilového rozvodu AE.

10 nejúspěšnějších zákazníků dle dosaženého obratu získá navíc: 1x kvalitní soft-shellovou bundu s logem GOETZE.

Každý zákazník, který dosáhne obratu minimálně 4.000 Kč (v nákupních cenách zákazníka bez DPH, ve výše uvedených kategoriích zboží a výše uvedených značkách), získá navíc: 1x kvalitní sportovní tričko s límečkem a logem Goetze + rukavice PAYEN

Každý zákazník, který dosáhne obratu minimálně 2.500 Kč (v nákupních cenách zákazníka bez DPH, ve výše uvedených kategoriích zboží a výše uvedených značkách), získá: 1x tričko s límečkem a logem PAYEN a 1x kšiltovku s logem GOETZE

Hlavní cena akce motorové díly: notebook ferrari
Akce je určena pro všechny servisy. Započítává se obrat u společnosti ELIT CZ v nákupních cenách zákazníka bez DPH v sortimentu níže uvedených produktových skupin těsnění a motorových dílů uvedených značek.

 

Zboží zahrnuté do akce:
těsnění PAYEN, gufera a těsnící kroužky PAYEN , pístní kroužky GOETZE, motorová ložiska GLYCO, písty NÜRAL, ventily, vodítka ventilů, vačkové hřídele, zdvihátka ventilů a další komponenty ventilového rozvodu AE.

Podmínky v soutěži o notebook acer ferrari:
1. TOP 50 nejúspěšnějších zákazníků dle pořadí v AKCI MOTOROVÉ DÍLY získá voucher s přihlašovacím kódem.
2. Do 30. 8. 2012 je nutné se přihlásit na webovou stránku www.payencontest.com a vyplnit Vaši registraci.
3. Po vyplnění registrace je nutno vyplnit krátký kvíz, kdy použijete pro vstup k vyplnění kvízu Váš soutěžní kód z voucheru.
4. Pro vyplnění kvízu využijte pomocných materiálů, které naleznete na dané webové stránce.
5. Z úspěšných řešitelů kvízu bude vylosován jeden výherce notebooku ACER Ferarri a jeho jméno bude vyhlášeno 10. září 2012.
6. Losování výherců provede společnost Federal Mogul za přítomnosti notáře a výherce bude písemně vyrozuměn.
7. Věcná cena pak bude osobně předána zástupci společnosti ELIT a Federal Mogul.

Leták a další podrobnosti o akci na elit.cz